Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek el soha...

Miért nem engednek el soha koncertre? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon imádom a rock zenét és tavaly még kicsi voltam hogy elmenjek bulizni mert mindenhová csak kisérővel mehettem volna be, de senkivel nem tudtam menni egy rock koncertre sem.

Most 16 éves vagyok és idén a suliban összebarátkoztam rocker lánnyokkal és fiúkkal akikkel tudnék menni koncertre.Most decemberben lesz egy koncert amire nagyon elszerettem volna menni, de a szüleim nem engednek mert nem jól tanulok.(Igen tudom hogy tanulnom kéne, de egyszerűen nem tudom megérteni az anyagot legtöbb esetben.) Nem vagyok bulira mászkálós fajta, sőt csak is suliban voltam bulin meg a családommal voltam koncerten és a kerületemben voltam osztálytársammal koncerten.

És én már tavaly óta mondom hogy nagyon szeretnék elmenni rock koncertre és egyszerűen nem engednek.

Egyébként én nem iszom és nem cigizem és semmilyen káros dolgot nem fogyasztom.

Igazságtalannak gondolom hogy nem engednek el, mert tőlem jóval fiatalabbakat is elengedik bulizni a barátaival és úgy hogy ők isznak,stb... És nem hiszem hogy mindenki jól tanul aki velem egykorú és bulizni jár...

Ők is ennyi idősen már buliztak (akkor igaz másabb volt a világ) De igazából hiába is tanulnék ha nem értem meg azanyagot akkor is tudom hogy mazekból meg szakmai számításból meghúznak mert alig 2-3 ember érti az egész osztályból az anyagot.Szóval így nagyon nem tudom hogy mit csinálhatnék mert még soha nem engedtek el koncertre ami nem a kerületünkben volt majálison.

Normális válaszokat szeretnék kérni.

16/L

2017. dec. 1. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elmehettèl vegul?
2019. dec. 1. 22:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem engedtek el, viszont azóta betöltöttem a 18-at, így már ezzel nincsenek gondok :)
2019. dec. 2. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!