Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiatalkorút miért nem engednek...

Fiatalkorút miért nem engednek be koncertre?

Figyelt kérdés

2017. okt. 27. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Mert semmi keresnivalója ott.
2017. okt. 27. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
#1, ennyi erővel a felnőtteknek se, meg a bandának se.
2017. okt. 27. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nagy tömeg van, a tömeg nagyrésze alkoholt fogyaszt és nem figyel egy gyerekre ha ott bóklászik a tömegben.

Szülői felügyelet mellett bemehetsz a legtöbb helyre de anélkül nem és ez így van jól.

2017. okt. 27. 22:32
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 fogyasszon amit akar, és ne rám figyeljen, hanem a zenére.
2017. okt. 27. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Majd amikor eltaposnak, atertekeled a helyzetet.
2017. okt. 27. 22:37
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha nem szülővel hanem egy nagykorúval megyek?
2017. okt. 27. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülő vállalhat érted felelősséget, a szomszéd Géza pedig nem.
2017. okt. 27. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta járok koncertekre mindenféle felügyelet nélkül, szerintem csak bizonyos esetekben van megszabva vagy ellenőrizve hogy ki nagykorú... Nyilván ha lenne gyerekem én se engedném el minden esetben felügyelet nélkül koncertekre (sok mindentől függ hogy milyen koncert) de szerintem ez nem jelent általában nagy problémát....

26/F

2017. okt. 27. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
kb 13 évesen voltam nagyobb koncerten azóta eltelt 5-6 év voltam már Kárpátián is ahol aztán tényleg nem 200 ember volt hanem egy jó 100 méternyi tömeg a szimpad előtt én meg kb a 10. sorban álltam a pogó után egyből néha becsatlakozva pedig én aztán nem vagyok egy 190 magas 120 kilós kopasz fejű állat,és mégse tapostak el :D de kisebb klubban is fogtam már fel kb 130 kilós embert aki dőlt volna rá mindenre pedig fele annyi is alig vagyok mint ő,csak ésszel kell bulizni na meg én a zene miatt megyek koncertre mert szeretem nem pedig részegeskedni
2017. okt. 28. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!