Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek vannak kötelessége...

Szerintetek vannak kötelességei egy gyereknek az olyan szülővel kapcsolatban, aki sohasem nevelte?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Szerinted milyen kötelességei vannak egy szülőnek azzal a gyerekkel szemben, aki mindenre azt mondja az anyjáéknak hogy "ne ugass bele", de követelőzik, mindenfélét meg akar vetetni magának, és az anyjáék a szemetek ha nem állnak kötélnek?
2017. nov. 29. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Mi jelent az, hogy soha nem nevelte?
2017. nov. 29. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
nincs
2017. nov. 29. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem, azonban a gyerek java is hogy megtanul önállóbb lenni. Én arra gondoltam amikor a kötelesség szót láttam hogy kiporszivozik, elmosogat stb. Ha másról van szó akkor írd le.
2017. nov. 29. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Ajánlom neked a katonaságot. Majd ott megnevelnek, mivel ugye nevelésre vágysz. Reggel odamész, délután viszont már a hű de rossz szüleid után fogsz sírni, hogy vigyenek haza. Te szánalom.
2017. nov. 29. 22:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, aki állami gondozásba adta.
2017. nov. 29. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha az állami gondozás jobb feltételeket biztosít mint a szülő környezete,netán a szülő tudja önmagáról,hogy nem képes szülőként megfelelni,esetleg nincs hely ahol a gyermek elférne! Lehet,hogy egy idegen (nevelőszülő)több szeretetet tud adni mint a vér szerinti szülő.Tudom a leírt dolgok nem vigasztalják a családból kieső gyerekeket! Nem köteles a vér szerinti szülőjéről gondoskodni akit más nevel fel,de vigyázat:ha nem költözôl az édes szülőd otthonába és nem lesztek közös háztartásban.
2017. nov. 30. 04:52
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Lennék én katona, de az mit változtat azon, hogy anyám és apám szó szerint eldobott és a nagyanyám nevelt fel, mert senkinek nem kellettem?

Kérdező: remélem nincs, mert ha van is, engem nem érdekel.

2017. nov. 30. 07:24
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
"Csak" annyi, hogy a szülőanyád. Hol lennél ha a 6 millió emberből 1 nem az anyàd lenne? Örülj magadnak, ne az édesanyádat kérd számon!
2017. dec. 1. 03:15
 10/12 kiseva78 válasza:
70%

Nincs!De ahogy érzed!Ha segíteni akarsz nekik tedd,de ne értük hanem magadért!Szerintem az egy baromság,hogy tartozol nekik mert világra hoztak /megcsináltak/. Nem te kérted az életet!Ők döntöttek úgy hogy leszel!

Anyaként úgy gondolom,hogy szültem egy gyereket és felneveltem attól ő nem tartozik nekem!!!!!!!Én döntöttem,hogy behívom az életembe,lehetett volna másképp is!A jó szülő vissza kapja amit adott,kérnie sem kell! :)

2017. dec. 1. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!