Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én szoktam így érezni a...

Csak én szoktam így érezni a szüleimmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyszerűek a szüleim, rengeteg mindent megtesznek értem. Fáj arra gondolni, hogy azt hiszik én egy elvont, meg nem értett zseni vagyok, pedig egyáltalán nem és nem veszik észre, mennyire középszerű (vagy inkább átlag alatti) vagyok minden téren. Sokkal jobbat érdemelnének nálam. Valakit aki okos, szép, szociális és jó kisugárzású, de soha nem fogják megtudni, milyen lehet egy ilyen gyereket nevelni. Ebben az a vicc, hogy pár éve egyáltalán nem így gondoltam rájuk/magamra, de mióta gyökeresen megváltozott a nézőpontom, folyton sírhatnékom van. Más is szokott így érezni vagy csak én vagyok ilyen helyzetben?
2017. nov. 25. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még mindig jobb, mintha fordítva lenne. Ha ők így büszkék és boldogok, hagyd rájuk. Amúgy meg amit te érzel, hogy átlagos vagy, ezt meg kell tanulni elfogadni. Nem annyira rossz dolog az, hidd el. Én is szerettem volna különleges lenni, főleg két művész szülővel, nekem meg semmi érzékem hozzá. Nem lehet mindenki különleges, az átlagos embereknek épp olyan fontos szerepük van az életben, mint a kicsit jobbaknak vagy épp kevésbé kimagaslóaknak.
2017. nov. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!