Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csináltam valamit, amiről...

Csináltam valamit, amiről anyukám nem tud. Nagyon félek hogy megtudja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagy dolog, de mégis nem tud róla, és ha rajta kap azon hogy hazudok, akor megver. Nagyon félek ettől.

Az egyik tanáromat is érinti, ne értsétek félre, semmi 'olyan' dolog. Iskolai.

Anyukám be fog menni a tanárhoz fogadóórára, és rá fog jönni. Nagyon félek. Kérlek segítsetek!

2017. nov. 29. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha anyud ilyenért megverne, akkor nála van a probléma. Én is csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem válaszoló.
2017. nov. 30. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem is jobb, ha tőled tudja meg, mint a tanártól. Talán kevesebbel megúszod.
2017. nov. 30. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Mondd meg anyukádnak,és fuss!
2017. nov. 30. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérd meg a tanárodat, hogy ne beszéljen anyukádnak a macskáról. Nem kell arról is beszélned neki, hogy félsz, hogy megverne anyukád, ha kiderülne az igazság, elég, ha annyit mondasz, hogy megharagudna rád és te ezt nem szeretnéd.
2017. dec. 1. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!