Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet a lehető legkiseb...

Hogyan lehet a lehető legkisebb költségvetéssel, fiatalon elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés

Olyanok tanácsaira lenne szükségem, akik korán elköltöztek. A dolog nehezebb része az volna, hogy én folytatnám emellett a sulit is. Nagyon fontos volna, előre is hálás vagyok a válaszokért!

18/F

U.i.: a sulimnak tudtommal van kolija, ha az segítene.

2017. nov. 26. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem csak lakbér van ám!

Enni sem ártana néha.

Számolj 100-ig, higgadj le és bírd ki otthon, míg elvégzed a sulit és dolgozni tudsz!

Tanulj, tanulj, hogy közelebb kerülj a célodhoz!

2017. nov. 26. 20:36
 12/13 Metionin ***** válasza:
100%
Koli+diákmunka, én így csináltam.
2017. nov. 26. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha bevesznek koliba, az a legjobb. Persze addig nem árt vmi kezdőtőkét összeszedni (főleg mert 1. félévben ösztöndíj sem nagyon van, legalábbis tanulmányi... annak nézz utána, hogy más ösztöndíjra nem vagy-e jogosult... pl. szociális)... nem vagyok tisztában a mostani koliárakkal, de tuti, hogy még a többedmagaddal szobabérlésnél is olcsóbb. De amúgy 18 évesen a szüleid nem tarthatnak vissza, mert nagykorú vagy. Menj szépen el dolgozni, ha szeretnél! Plusz még a suli előtt nyáron, amennyiben jövő ősszel kezdenéd el a sulit, és nem előbb. Akkor egy-két cuccodat eladni is megpróbálhatod.
2017. nov. 29. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!