Miért ilyen anyám?

Figyelt kérdés
Egy fekete kabátom van. De van egy vékony, amit előtte hordtam. Azt mostanába az udvaron veszem fel, amikor az állataimhoz megyek. Ő meg nemrég ezt mondta: "nem abba a kabátba kéne ki menni! Csupa retek az a kabát! Hogy fog az kinézni?! Mit fogsz addig fel venni tavasszal , míg nem kapsz új kabátot??". Én meg mondtan neki hogy én nem is emlegettem fel semmi ruha dolgot nem értem mi baja van. (Alig van ruhám 2 felsőm egy nadrágom 2 póló) ő erre azt mondta hogy a gazdagoknál is van otthoni ruha.! A másik az hogy nekem olyan sincs ! Csak a pizsamám az "otthoni". Sokszor undok velem. De a tesómmal nem. Őt szereti. Az sem baj ha reggel háromig fent van utána alszik , és fel kell 14:00-kor az nem baj. De velem mindig kötöszködik. 12/L.
2017. nov. 25. 19:48
 1/1 anonim válasza:
100%
Valószínűleg annyi volt a gondja, hogy nem akarta, hogy azt a kabátot hord az udvarra, mert nem játszóruhának tartja. Ha a tesód hasonló korú és úgy van fent hajnalig az baj, ha felnőttkorú megint más, bár kérdés mennyire egészséges. Amit tenni tudsz, tanulj szorgalmasan, és biztosíthatsz magadnak idővel jobb körülményeket, jobb élettel.
2017. nov. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!