Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális családra...

Rift kérdése:

Szerintetek normális családra jellemző az, ha anyukám elkapcsolja a tévét miközben én éppen nézek valamit?!

Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 09:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
85%
Aha. Szóval a szülő tisztelje a gyerekét, aki nyilván nem tiszteli őt, pedig ki van nyalva a kis valaga. Talán épp itt a hiba, nem kellne mindenben előtérbe helyezni a gyerekeket. Most is mi van: Tizenhat éves, és picsog mert anyu elkapcsolta a tévét amit nem nézett. Úristen, mekkora tragédia, ezt nyilván idegenekkel kell megbeszélni- nem az anyjával.
2017. nov. 25. 23:58
 32/34 anonim ***** válasza:
81%

rinya-rinya-rinya anyu elkapcsolta a tévét, engem itthon nem tisztelnek, hívom a gyermekvédelmiseket, hiszen nekem jogaim vannak rinya-rinya-rinya.

Tipik mai tinilányrinya. Kinövöd majd, remélem. :)

2017. nov. 26. 00:27
 33/34 anonim ***** válasza:
88%

#27 imádom az ilyen elfásult barmokat akik nem veszik észre higy a mai vilánban MINDEN fiatalnak van telefonja (legtöbbnek laptopja is) szóval miről beszélsz?

A kérdésre válaszolva: Kedves kérdező! Kívánom neked hogy ez legyen az életedben a legnagyobb problémád! Ha nekem ilyen “problémáim” lennének hálás lennék értük.

2017. nov. 27. 21:35
 34/34 anonim válasza:
81%

:))

En simàn elkapcsolom a TV-t, ha mondjuk a gyerek kozben a telefont nyomkodja. Ha az hagyja el a szàjàt, hogy: De neztem a TV-t, akkor a kovetkezo vàlaszt kapja:

A telefont nyomkodod nem is a TV-t nèzed!

Mire a vàlasz a gyerektol àltalàban:

Csak irtam ennek meg ennek, mert kèrdezett valamit. Vagy:

A leckèt kuldte el stb...

Igen jah, persze...:) Persze ezt nem vonom kètsègbe, hogy ilyen is tortenik neha, de ha esetleg levideoznam, hogy mit is csinàl, akkor kiderulne, hogy folyamatosan a telefont nyomkodja. A TV-ben meg lovèse sincs, hogy mi tortènik.

Szoval nalunk ez igy van! Tetszik nem tetszik ez van!

Ezek a nagy problèmàk a mai fiataloknak...De ez van!

lesznek mèg nagyobb problèmàk is az èletben! :))

Sokszerencsèt hozzà!

Ja ès mèg mielott!

Forditott esetben meg persze ez nem igy mukodik, mivel màs az hogy En tènyleg nèha rànèzek a telefonra ès irok valakinek vagy egy e-mailt megnèzek, mert esetleg fontos. De ezt leszàmitva tènyleg az èrdekel, amit èpp nèzek!

2017. dec. 1. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!