Szerintetek normális családra jellemző az, ha anyukám elkapcsolja a tévét miközben én éppen nézek valamit?!
rinya-rinya-rinya anyu elkapcsolta a tévét, engem itthon nem tisztelnek, hívom a gyermekvédelmiseket, hiszen nekem jogaim vannak rinya-rinya-rinya.
Tipik mai tinilányrinya. Kinövöd majd, remélem. :)
#27 imádom az ilyen elfásult barmokat akik nem veszik észre higy a mai vilánban MINDEN fiatalnak van telefonja (legtöbbnek laptopja is) szóval miről beszélsz?
A kérdésre válaszolva: Kedves kérdező! Kívánom neked hogy ez legyen az életedben a legnagyobb problémád! Ha nekem ilyen “problémáim” lennének hálás lennék értük.
:))
En simàn elkapcsolom a TV-t, ha mondjuk a gyerek kozben a telefont nyomkodja. Ha az hagyja el a szàjàt, hogy: De neztem a TV-t, akkor a kovetkezo vàlaszt kapja:
A telefont nyomkodod nem is a TV-t nèzed!
Mire a vàlasz a gyerektol àltalàban:
Csak irtam ennek meg ennek, mert kèrdezett valamit. Vagy:
A leckèt kuldte el stb...
Igen jah, persze...:) Persze ezt nem vonom kètsègbe, hogy ilyen is tortenik neha, de ha esetleg levideoznam, hogy mit is csinàl, akkor kiderulne, hogy folyamatosan a telefont nyomkodja. A TV-ben meg lovèse sincs, hogy mi tortènik.
Szoval nalunk ez igy van! Tetszik nem tetszik ez van!
Ezek a nagy problèmàk a mai fiataloknak...De ez van!
lesznek mèg nagyobb problèmàk is az èletben! :))
Sokszerencsèt hozzà!
Ja ès mèg mielott!
Forditott esetben meg persze ez nem igy mukodik, mivel màs az hogy En tènyleg nèha rànèzek a telefonra ès irok valakinek vagy egy e-mailt megnèzek, mert esetleg fontos. De ezt leszàmitva tènyleg az èrdekel, amit èpp nèzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!