Miért érzem magam rosszul e miatt?
Ne cigizz. Nagyon ártalmas.
A volt tesitanárom láncdohányos volt és emiatt tüdőrákja lett és meghalt.
7es igenis túlzás, attol hogy előfordul még nem általános!
De továbbra is az a véleményem, hogy nem szabad cigizni!
Hogy lehet szeretni a cigizést?
Te letüdőzöd egyáltalán?
Jézusom hova fajul a világ..15/F
Énis kipróbáltam 1éve 14évesen..
Dehogy mi az élvezet benne..Oké kipróbáltam mindenki kipróbálja 1x..
Dehogy énmég vegyek is, meg akarjam szívni azt a szart..Nemtudom megérteni mit szeretnek abban az emberek?
Akkor majd teis kapkodj a levegő után 20 évesen ha hülye vagy.
Az en korosztalyomban akkoriban mindenki, nagyjabol 13 evesen kezdett el foglalkozni a dohanyzas gondolataval. Ne harapjatok le a kerdezo fejet! Valoszinu mindenki masnal is igy volt.
Ebben a korban sorra kiprobalja mindenki a felnottes dolgokat (igen a piat is).
Mit csinalj? Maradj minnel tovabb gyerek es ne akarj meg hasonlitani a felnottekre. Probalj meg olyan dolgokat csinalni, amivel nem rombolod az egeszsegedet.
Attól, hogy te szeretsz cigizni, még ugyanolyan káros. Pont.
A szüleidnek igaza van, addig neveljenek, amíg még gyerek vagy és lehet.
22/N
1. Nem azert probaltam ki hogy bevagodjak a nagyoknal hanem mert érdekelt.
2. Miutan a kerdest kiirtam gondolkodtam es rajottem higy nem is szeretek és nem is akarok cigizni. A csajjal találkoztam más ügy miatt de nem vettem tőle cigit. A nagymamam lancdohanyos es miutan hallottam hogy vele mi történt (hetfőn mentőt kellett hozzá hívni mert nem kapott levegőt) már elundorodtam ettől az egésztől hogy ha rászokom lehet higy velem is ez fog történni. Szóval eldöntöttem higy ilyeneken nem is fogok gondolkodni hogy veszek meg mit tudom én.
3. Nem vagyok elhanyagolt és ezt nem is tudom miből gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!