Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiosszam anyámékat? Ti mit...

Kiosszam anyámékat? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

1; Anyám bipoláris zavarral küzd, néha teljesen nem ebben a világban él, volt már orvosnál de nem szedi rendszeresen a gyógyszereit, mert nem akarja. Ezt meg is értem, de nem fogja fel hogy hiába érzi most jól magát nélkülük, pár hét vagy hónap múlva lehet ott tart mint előtte. Ilyenkor pörög és nem lehet bírni vele, hülyeségeket vesz a fejébe.

2; Apám alkoholista, bár erről fogalma sincs, szerinte teljesen normális naponta 2-3 sört meg pálinkát meginni. Egyfolytában beleköt anyámba, egyre gyakrabban a semmiből csinál problémát. Kommunikációs készsége nulla.

Bár engem is bánt, leginkább a 10 éves húgomat sajnálom aki még otthon lakik, de múlt héten azt mondta nekem hogy el akar minél előbb költözni. Amit otthon művelnek mostanában, nem is csodálkozom, de egyiket sem érdekli hogy mit érezhet szegény gyerek. Eddig mindig más családokra mutogattak hogy mennyire magatehetetlenek egyesek, ők ugyan itt tartanak most. Én tényleg csak a húgomat sajnálom, nem tudom már elnézni ezt a gyönyörű példamutatást.

2017. nov. 24. 07:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%
12#: aki napi kettő-három sört megiszik később többet fog, ördögi kör. Mi, félmaratonisták /erre most nem tudok bibliai idézetet párom teológus amúgy/ szőlőcukrot, banánt fogyasztunk pl.-képzeld ha alkoholt fogyasztanánk egy Frissítőpontnál..büdös életbe nem jutnék haza. /lásd: Egy hosszútávfutó magányossága/ elképzeltem ahogy ökörhugyozás-szerűen rónám a várost..:DDDD
2017. nov. 24. 11:02
 22/23 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem anyámat hogy szerinte hogy érezheti magát a húgom? Az volt a válasz hogy hát biztos nem jó neki, apámnak szerintem még eszébe nem jutott. Én sem vagyok túlságosan gazdag érzelmi intelligenciában, de ettől nagyon messze vagyok szerencsére. Sikerült amúgy apámat rábeszélni hogy menjen el kivizsgáltatni az alvásproblémáját, remélem azért megemlíti majd hogy mennyit szokott inni és megmondja neki az orvos az állapotát, ráijeszt, vagy ha nem, akkor majd én, de ide valami sokk kellene hogy észhez térjen. Én visszafogott természetű vagyok, sosem veszekedtem komolyabban és inkább hallgatok ha nem értek egyet valamivel, de most már érik hogy kikeljek magamból, ha másképp nem megy. Anyámmal amúgy akármilyen világokban is, el lehet beszélgetni normál hangnemben szerencsére, aztán hogy mennyire sikerül megérteni a mondandót miközben a két véglet között csapong, jó kérdés.
2017. nov. 24. 11:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Rémisztően ismerős amit írsz.

Hasonló a helyzet nálunk, a húgom a negyedik gyerek.

Anyunak anno írtál fel kedélyjavítót, erre inni kezdett, mert az "természetes anyag"

Szóval tíz éve két alkoholista neveli a húgom. Fizikailag el van látva de ennyi.

Ha akarsz dumálni irj rám, megpróbálok segíteni.

2017. nov. 25. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!