Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiosszam anyámékat? Ti mit...

Kiosszam anyámékat? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

1; Anyám bipoláris zavarral küzd, néha teljesen nem ebben a világban él, volt már orvosnál de nem szedi rendszeresen a gyógyszereit, mert nem akarja. Ezt meg is értem, de nem fogja fel hogy hiába érzi most jól magát nélkülük, pár hét vagy hónap múlva lehet ott tart mint előtte. Ilyenkor pörög és nem lehet bírni vele, hülyeségeket vesz a fejébe.

2; Apám alkoholista, bár erről fogalma sincs, szerinte teljesen normális naponta 2-3 sört meg pálinkát meginni. Egyfolytában beleköt anyámba, egyre gyakrabban a semmiből csinál problémát. Kommunikációs készsége nulla.

Bár engem is bánt, leginkább a 10 éves húgomat sajnálom aki még otthon lakik, de múlt héten azt mondta nekem hogy el akar minél előbb költözni. Amit otthon művelnek mostanában, nem is csodálkozom, de egyiket sem érdekli hogy mit érezhet szegény gyerek. Eddig mindig más családokra mutogattak hogy mennyire magatehetetlenek egyesek, ők ugyan itt tartanak most. Én tényleg csak a húgomat sajnálom, nem tudom már elnézni ezt a gyönyörű példamutatást.

2017. nov. 24. 07:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

#1 Egy alkoholistával és egy beteg anyával király ám az élet gyerekfejjel. Ti tényleg ennyire hülyék vagytok (úgy általában a gyíkon), hogy attól, hogy valaki világra tolta a gyerekét és nem hagyja éhen halni, akkor már hálásnak kéne lenni egész életében? Ja tényleg, meg is fojthatta volna a köldökzsinórral, igaz... A mai világban bőven megvan a lehetőség arra, hogy valaki ne vállaljon gyereket, ha nem tudja biztosítani a megfelelő körülményeket. Ha valakinek ez nem megy, és megkeseríti a gyereke életét, akkor ne várjon már hálát... örüljön, hogy nem köpi le később.

Amúgy kérdező: az alkoholizmus is és a bipoláris zavar is betegség. Kioszthatod őket, semmi nem fog változni, ez saját tapasztalat.

2017. nov. 24. 08:16
 2/23 anonim ***** válasza:
36%

1-es, te tényleg ilyen ostoba vagy?

Egy mentálisan beteg anyával és egy pis apával aztán szuper élni, akik konkrétan tönkrebxák a gyereküket.

Kérdező, miért nem veszed magadhoz a húgodat? Ebben az esetben megteheted, simán elveszik tőlük a felügyeleti jogot.

Vagy annyira mégsem sajnálod a tesód?!

2017. nov. 24. 08:31
 3/23 anonim ***** válasza:
98%

1#-es milyen jogon ítélkezel egy idegen ember-Kérdező- felett??? Éltél már alkoholistával???? Szerinted ez így rendben van hogy az mindkettő sz..rik mindenre?

Teljesen igazad van Kérdező gyámhatóság, védőnő, családvédelmi szolgálat..segíthetnek! Ők meg akik "letettek valamit az asztalra' szépen marják stb. egymást de egy vétlen tízéves gyereket ne tegyenek tönkre!!!

Ez teljességgel nonszensz.

2017. nov. 24. 08:44
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Na megjöttek a bibliások, hála az égnek. Gyorsan másoljátok be a fekete könyvetekből az ide vonatkozó passzust, hátha az segít. Az ne zavarjon titeket, hogy közötök sincs a valósághoz, de hát nálatok ez a lényeg, ha jól tudom, hogy valami elvont hülyeségben kell élni mert mással nem boldogultok.

Hiába osztod ki őket mivel az egyik agybeteg a másik meg alkesz.

Ez kb olyan mintha én odamennék egy részeg csöveshez az utcán és elkezdenék neki beszélni az aktív nyelvtudásról.

2017. nov. 24. 08:48
 5/23 anonim ***** válasza:
97%

Beteg vagy ember. Milyen tisztelet jár annak aki semmibe veszi a gyerekeit. Menj mér innen.

Kérdező: nem tudod magadhoz venni a hugodat?

Kioszthatod a szüleidet de nem fogja őket meghatni mert ők saját maguknak nem vallják be hogy betegek.

2017. nov. 24. 08:48
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Ideje a hallgatásnak, és ideje a szólásnak” Préd. 3,7/b.

hogy ne maradjatok "bibliások" nélkül /bibliásosos..:D/

Kérdező apád kéne kiosztani de nem érnél el vele semmit.

Anyud sem piskóta..szomorú tényleg hogy kisgyerekkel SINCS bennük cseppnyi felelősségérzet ennyire nem szaladhat el már velük a ló /megjöttek a parasztok is naja../

2017. nov. 24. 08:55
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
Ne osszal ki senkit. Csomagolj szepen osze, fogd kezen a hugodat es ballagjatok be a gyamhatosaghoz segitseget kerve. Ha fiatalkoruak vagytok, mehettek allami gondozasba (de semmivel nem lesz jobb, mint most otthon).
2017. nov. 24. 09:01
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

És mit érsz a kiosztással?

Anyukád beteg. Nem fogja érteni.

Apukád szintén beteg, ha tényleg alkoholista.

Akármit mondasz nekik, nem fognak változni, ha maguktól nem jutottak el addig, hogy változzanak.

Sajnos van a közelemben mentális beteg, ő sem szed gyógyszert, mert szerinte ő nem beteg. Nem lehet vele mit kezdeni. Nem csodálom, hogy apukád sem bírja.

Tényleg tesódnak a legrosszabb.

2017. nov. 24. 09:08
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
A Kérdező szerintem nagykorú. Lehetnél a gyámja a húgodnak..nálunk egy árva is van úgy tűnik hozzám fog kerülni. szintén alkoholproblémák voltak meg is halt anyuja..kap mindenféle támogatást.. szerintem menj be a gyámhivatalba és kérdezz rá. azt tudd ha a védőnőnél kérdezősködsz neki ezt első körben jelentenie KELL a gyermekjóléti szolgálatnál. De sajnos kis hazánkban rengeteg az ilyen család nem is tudom..ráadásul az "egy főre jutó bunkók száma kettő "/Hofi Géza 1;fejezet /
2017. nov. 24. 09:09
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
16#-os, Hofi Géza tényleg jól mondta hogy kis hazánkban az egy főre jutó bunkók száma KETTŐ !!! szerintem simán emeljük köbre. Vegyél ugrálókötelet, szép leszel tőle és levezeted a feszkót aztán kösd fel magad!
2017. nov. 24. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!