Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukám szinte sehova se...

Az apukám szinte sehova se enged, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapon belül leszek 16. Informatikát tanulok mondhatni jó (4 összátlag) tanuló vagyok. Apa szinte sehova se enged és még meg magyarázni se tudja,hogy miért csak annyit mond,hogy mert nem.Mai nap sajnos már ott tartunk,hogy megse merem kérdezni és beszélni se merek vele semmiről mert nagyon megbántott. Múltkor haveromékhoz hívtak meg grill partyra meg kérdeztem,hogy mehetek e és azt mondta,hogy "lőjjem már le magam a hülyeségeimmel" városba is alig mehetek. A baráti körembe pedig csak annyi,hogy megmondják,hogy mehetnek e a szülők pedig mondják,hogy persze csak ne merüljön le ..Szerintetek,hogyan tudnék ezen változtatni?

2017. nov. 23. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már 14 évesen is csak felkaptam a mobilom, némi aprót és egy "majd jövök" kiáltással léptem le otthonról hosszabb-rövidebb időre. Pedig a szüleim tanárok, én meg lázadásból a diákjaikkal jártam berúgni :D (példámat nem kell feltétlen követni, mert baj lehet)
2017. nov. 23. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mért csak az apukádról beszélsz? Anyukáddal mi van?

Egyébként segítséget is kérhetsz azoktól, akik elhívnak, pontosabban azok szüleitől. Nekik már nehezen tudna indoklás nélkül nemet mondani.

Azért csak beszélj vele, addig kérdezgesd, hogy miért, amíg meg nem unja. Fel fog benne ébredni a lelkiismeret.

2017. nov. 23. 21:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Anya enged,de ez nem sokat számít az van amit apa akar pedig nem velem él
2017. nov. 23. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem is el veled? Anyukad meg el enged ? Ne legyel mar ennyire buta.... mire varsz ? Anyukad elengedet fogod magad es el mesz... ezt most igy mar nem is ertem...
2017. nov. 23. 22:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Rengeteget jár ide,a napja 50%t itt tölti,ezért mindig tőle kell engedélyt kérnem
2017. nov. 23. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Fura egy család! El vannak válva és folyton ott ül? Ezt hogy? Anyukád is fél tőle? Menjél el akkor, amikor épp nincs ott.
2017. nov. 23. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Engem sem engedtek szinte sehova, nagyon ritkán mehettem. Aztán amikor a hobbimtól is el akartak tiltani 20 évesen, na akkor telt be a pohár. Összepakoltam és mentem.

Viszont 16 leszel... tudom, hogy idegesítő, hogy semmi indok és folyton csak a nem a válasz....és tudom milyen érzés, hogy gyomorgörccsel akarsz feltenni valakinek egy tök egyszerű kérdést de nem mered...és tudom milyen a folytonos üvöltözés minden szarságért... de hidd el ez idővel változni fog. Úgy kb 3 év múlva már sokkal szabadabb leszel, és onnantól fogva meg egyre inkább.

Akiket a korosztályomból mindig elengedtek mindenhova, azok jól elkurvultak, folyton részegek voltak, egyik pasitól szédelegtek a másikig. És habár ez a 2000-es évek elején volt, azóta ez még hatványozottabban így van. Ne vedd magadra, de a te korosztályod kicsit el van borulva agyilag, úgy értem ez a 14-16 évesen már játsszuk a 30 évest, az kicsit sok. Mi is eljátszottuk, de mi max a 20 évest. A 14 éves unokahúgom csávóját úgy kellett levakarni róla, mert a gyerek már veréssel fenyegetőzött féltékenységében. Egy 14 éves.... azért ez gáz.

Én azt hittem amikor nem mehettem sehova, hogy akár el is földelhetem magam, lemaradok mindenről, kész, itt a vég. Holott tökre nem!

A buli még csak ezután kezdődik........ ;)

Szóval ne menj falnak ha nem mehetsz vhova, annyit bulizhatsz még így is, hogy nosztalgiával fogsz gondolni a saját ágyadra egy idő után :D Viszont a tanulást azt ne szúrd el, azt nem tudod bepótolni később!

33/N

2017. nov. 23. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Barataid jarnak Hozzatok? Faterod egyaltalan ismeri azokat akikkel logni akarsz?

Roppant egyszeru! Ha valojaban nem is mersz elkeredszkedni, vagy rosszul probalod eloadni Magad, avagy a fater csipobol visszautasit, ... akkor mutass be egy szimpatikus baratodat es kerjen el O, talan igy sikerul.

2017. nov. 24. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!