Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukám szinte sehova se...

Az apukám szinte sehova se enged, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapon belül leszek 16. Informatikát tanulok mondhatni jó (4 összátlag) tanuló vagyok. Apa szinte sehova se enged és még meg magyarázni se tudja,hogy miért csak annyit mond,hogy mert nem.Mai nap sajnos már ott tartunk,hogy megse merem kérdezni és beszélni se merek vele semmiről mert nagyon megbántott. Múltkor haveromékhoz hívtak meg grill partyra meg kérdeztem,hogy mehetek e és azt mondta,hogy "lőjjem már le magam a hülyeségeimmel" városba is alig mehetek. A baráti körembe pedig csak annyi,hogy megmondják,hogy mehetnek e a szülők pedig mondják,hogy persze csak ne merüljön le ..Szerintetek,hogyan tudnék ezen változtatni?

2017. nov. 23. 20:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Meg szokott verni? Ha nem, én simán elmennék.
2017. nov. 23. 20:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem,csak össze vissza kiabál órákon át ha valami szar van.
2017. nov. 23. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
#1 Rossz ötlet. Mivel még kiskorú vagy és jogilag ő a felelős érted, akár még a rendőrökkel is hazahozathat. Az pedig gondolom, senkinek nem hiányzik.
2017. nov. 23. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
"... akár még a rendőrökkel is hazahozathat. Az pedig gondolom, senkinek nem hiányzik." - valószínű... a Kérdező apjának se... gondolom mindannyian átestünk azon anno, amikor először _közöltük_ otthon, hogy "éjfélkor vagy holnap reggel jövök", és egyikünk se került rendőrkézre miatta:)
2017. nov. 23. 20:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem egyszerűen eszembe nem jutott eddig ,hogy megszökjek bárhova is ,mindig bele törödtem,hogy nem engedett és otthon ültem..
2017. nov. 23. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Lehet vele beszélni? Nem! Akkor menjél! Ne csinálj hülyeséget, ne rúgj be stb és kész :D Kiabáljon ráér,majd megfájdul a torka, és abbahagyja
2017. nov. 23. 21:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Varhatsz ezzel es majd bulizol amikor nyugger leszel vagy allj a sarkadra!! Ne akard ezt az ido szakot kihagyni az eletdbol. Nem normalis hogy 16 evesen ugy kezel mint egy pelenkast es egy egyszeru grillezesre nem mehetsz. Ezeket most kell atelni most van itt az ideje hogy a baratokkal legyel es jol erezd magad. Allj a sarkadra es ne hagyd magad !! Semmi rosszat nem csinalsz nem vagy elzulledve ennek oruljon. Vagj vissza!! Ne hagyd magad. Nem elszokni kell hanem megmondani neki hogy te most mesz. Kapod a valaszt hogy nem kerdezd meg miert mi lesz ? 2 ev mulva mar nagykoru vagy. Nem kislany/fiu vagy Viselkedjen normalis szulokent, es nezzen korul mert ez nem normalis viselkedes! Raadasul jol is tanul? Mi baja ...
2017. nov. 23. 21:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért kérdeztem a verést, mert én pl. semmiben nem mondhattam ellent apámnak, mert ha mégis megtettem, összevert. De akit nem vernek meg, azt nem értem, mitől fél. Kiabál, és? Majd abbahagyja...
2017. nov. 23. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom sok baromságot csinált gyerekeként, ezért nem enged el. Megverni még nem fog ha eddig sem vért meg. Nem drogosok közé mész, csak grillezni
2017. nov. 23. 21:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen rengeteg dolgot.Emberileg nagyon jó ember nagyon sokan szeretik.Mindig kérdeztem amikor nem engedett el,hogy ő mikor ment először discoba? 13 évesen...tudni kell ők még kint Monori erdőben éltek egy tanyán , 8 általánosa van rengeteg verekedésbe volt benne..de mégis mindig azzal jön,hogy neki szarul esik hogy nem hasonlítok rá? Egy nem nagyon akarok..kettő nem is tudok rá hasonlítani ha elsem enged sehova..egyszerűen nem tudok már mit mondjak tényleg kezdek ebbe megörülni hogy sehova sem mehetek,és még a jegyeim is jók cigizni sem cigizek és inni is csak születésnapkor és szivleszterkor kizárólag,akkor is mértékkel!
2017. nov. 23. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!