Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a lányotok...

Mit szólnátok, ha a lányotok katona akarna lenni?

Figyelt kérdés
Minden körülmények között honvéd középiskolába akar menni, illetve, honvédtiszti karon továbbtanulni. Kiskorában is a fiús játékok érdekelték, nem babázott igazán, sokat olvas a háborúkról, katonaságról, apját faggatja, hogy milyen volt katonának lenni. Eléggé aggódom. Konkrét terve van a jövőjét illetően. Ha ezt megtagaom tőle, összetörhetem, ha nem nem, halálra aggódom magamat. Apja támogatja benne. Normális hangnemű válaszokat légyszi, úgy is megértem.
2017. nov. 23. 05:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nincs azzal semmi probléma, hogy katona szeretne lenni. Hagyd békén és támogasd. És ha olyan pasit választ, aki óvó-bácsi, őt se szekáld.

Engem a múltkor igazoltatott autóval egy rendőrnő. Profi volt, szakszerű, határozott és kultúrált. A végén megköszönte az együttműködést. Jó érzés volt, hogy már nem kell görcsbe ugorjon a gyomrod egy igazoltatásnál, hogy vegzálni fognak. Kimondottan aranyos kislány volt a rendőr.

2017. nov. 23. 13:45
 22/25 anonim ***** válasza:

20-as: "magyar katonakent kb ugyanakkora az eselyed kulfoldon meghalni mint telibetalalni a lottot 2x egymasutan"

Külföld: (összesen 15 haláleset külföldi missziókban) [link]

belföld: [link]

[link]

Azért ez elég messze van a kétszer egymásutáni lottóötöstől...

2017. nov. 23. 14:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Jo, talan tulzas volt a 2x lotto. De 15 halottrol irnak 40 ev alatt. Igen, sajat magad mesz oda, de ennyi erovel a hazbol sem eri meg kilepni, mert ennel tobb embert utnek el a gyalogosatkelon evente. Belfold meg az ongyilokossag masik tema.
2017. nov. 23. 17:17
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Próbálnék örülni annak,hogy egyáltalán valami érdekli és tényleg elmerül benne.

Jó,nem katonának szánnám egyik gyereket sem,se másnak,nem akarnék ráerőltetni semmit.

Először is engedjétek honvéd középsuliba,vagy mibe,maximum rájön,hogy nem ezt akarja,vagy az egyetemen,van ilyen.

Viszont ha tiltod,maximum azt fogod elérni,hogy érdek nélkül ne álljon veled szóba a későbbiekben.

2017. nov. 23. 18:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem aki elég tökös ahhoz, hogy beálljon a hadseregbe, az úgyse anyucitól fog engedélyt kérni rá.

Szerintem a rendőrnek is kéne olyan tökösnek lennie, hogy ne az "aranyos kislány" jusson róla az emberek eszébe.

2017. nov. 23. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!