Mit szólnátok, ha a lányotok katona akarna lenni?
Pontosan! Én is az akartam lenni.. lehet műszaki vonalon is akár pl. vannak katonai mérnökök is:) ha fizikailag bírja nem fog unatkozni társkeresési problémái meg garantáltan nem lesznek:) Főleg ha kiskora óta az akar lenni hát támogasd!!!! Az ő élete végül is..:)
Sok sikert nektek!
Egészségére, úgysem háborúba megy - hisz "szülnie kell" :D -, hanem ezer más, kevésbé veszélyes feladatot csinál.
Egyébként ha azt akarja, csinálja, az ő élete.
Amíg nincs háború, addig utolsó hozzászólónak igaza van: biztos állás, kis fizetés, komolytalan közszférai munka (aki látott már közszférát belűlről az ismeri a munkamorált)
Ha valaki elfogadható fizetést akar akkor mellette kell munkát vállalni (van amilyen beosztásban tilos), többletfeladatért kuncsorogni a főnöknél, vagy honvédségnél elmenni kiküldetésbe és békeidőben kockáztatni az életét pl ha bekap egy hitelt, mert közfizetésből azt nem fogja törleszteni. Ha elmegy kiküldetésbe és nem a PR-t nézed hanem ott volt emberekkel beszélsz akkor kiderül, hogy olyan hiányosságok vannak a felszerelésben/ellátásban amik az egészséget/életet veszélyeztetik. Ha nagyon zavar és van öröksége amiből fedezni tudja akkor pl saját pénzből vehet normális felszerelést, mert a béréből nehézkesen fogja futni rá. Ja és ha a főnök engedi a nem kincstári felszerelés használatát, mert megérti, hogy a beosztottjai élete/életminősége előbbrevaló néhány hülye szabálynál.
Én éles bevetésre max normális büdzsével rendelkező hadseregben engedném, pl us. army.
P.S. én még igazságos háborút nem láttam, azt mondanám neki, menjen inkább tűzoltónak.
Meg megmutatnám neki, tessék itt van dédnagyapád, jól nézd meg, a második világháborúban elvesztette a látását, azóta a családból valakinek mindig fel kell áldoznia magát azért, hogy jól élhessen. Először a felesége, aztán a lánya.
A háború ezeket az embereket is termeli, és a vfeteránellátás még a us.armyban sem híres, mondhatni inkább hírhedt. Ott van még a PTSD, és a hadviselt katonák sosem lesznek pszichológiai értelemben egészségesek, mindig rémálmai vannak abból, ahogy mészárolta az oroszokat. Néha csak úgy tudta elviselni, hogy az altatót borral keveri, mert ez van kéznél, aztán mint a jó narkós körbeszarja a lakást. A katonai pálya választása, akár az egész családon egy gőzhengerként végig tud menni. Hajrá.
Van ahol teljesen természetes hogy a lányok is mennek katonának(USA, Izrael).
Szerintem nem kell érte aggódni, hagyni kell hogy kiteljesedjen benne.
Civilkent itthon is ugyanakkora eselyet temetheted el, mar bocs. Ertheto hogy aggodsz, de tulzasba viszed. Menjen taborokba ha akar, max tenyleg meggondolja magat ha nehez lesz.
Magyar katonakent kb ugyanakkora az eselyed kulfoldon meghalni mint telibetalalni a lottot 2x egymasutan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!