Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a lányotok...

Mit szólnátok, ha a lányotok katona akarna lenni?

Figyelt kérdés
Minden körülmények között honvéd középiskolába akar menni, illetve, honvédtiszti karon továbbtanulni. Kiskorában is a fiús játékok érdekelték, nem babázott igazán, sokat olvas a háborúkról, katonaságról, apját faggatja, hogy milyen volt katonának lenni. Eléggé aggódom. Konkrét terve van a jövőjét illetően. Ha ezt megtagaom tőle, összetörhetem, ha nem nem, halálra aggódom magamat. Apja támogatja benne. Normális hangnemű válaszokat légyszi, úgy is megértem.
2017. nov. 23. 05:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
15%
Hát,én is rosszul lennék a gondolatra is....Remélem kapsz választ olyanoktól is,akiknek a lánya,rokona katona,és tudnak valami megnyugtatót írni.
2017. nov. 23. 06:28
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
Hajrá. Mi a probléma ezzel konkretan? Olyan pályát választott, ami érdekli és ahol egészen biztosan sosem lesz munkanélküli plusz a világon minden állami támogatást megkap, olyat is, amiről az átlag ember álmodni se mer.
2017. nov. 23. 06:30
 3/25 anonim ***** válasza:
20%
Hát mivel nálam ez a helyzet nem áll fenj, mivel 13 éves vagyok, ezért most nagyon feltételes módban gondolkodom. Ha lenne egy lányom, aki katona szeretne lenni, akkor valószínűleg engedném, de nem örülnék neki.
2017. nov. 23. 06:30
 4/25 anonim ***** válasza:
12%
Nőnek szerintem nem igazán való a katonaság. Több okból sem. Tiltani nem tiltanám ennek ellenére, mert csak megutálna és amint tehetné akkoris katona lenne.
2017. nov. 23. 06:42
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Egyre tobb no dolgozik katonakent. Ez is csak egy munkahely, nincs mit aggodnod.
2017. nov. 23. 06:56
 6/25 anonim ***** válasza:
24%
Sziasztok! Elsöre kicsit szokatlan leheta választása.😊Hagyj neki időt,nem kell lebeszélni sem,ha ő ugy érzi,hogy ezt akarja,de csak akkor saját felelöségre! (No igen,valaki azt írta minden támogatást megkaphat,nem minden az anyagi részéröl szol ez a pálya!
2017. nov. 23. 06:59
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
11 eve vagyok katona, tudom hogy egyenruhason sokkal jobb dolga lenne mint sok mas munkahelyen, a fizetes es egyeb juttatasok sem elhanyagolhatoak.
2017. nov. 23. 06:59
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Először is még csak általánosba jár. Addig még nagyon nagyon sok víz lefolyik a Dunán. Változhat minden. nagyon messze van még attól hogy katona legyen. Engedd ebbe a középsuliba hiszen valahol tanulni kell. Tehát ezzel szerintem nem lesz gond. Jó dolog hogy utána is tovább akar tanulni. Tehát még irodában is dolgozhat majd. Én hatodikos korom óta ének tanárnak készültem. Egyértelmű volt hogy ének szakos gimibe megyek. Be is kerültem. De addig amit szerettem ott megutáltam. Az éneklés addig egy jó dolgot jelentett nekem ott meg terror volt. Nem is részletezem. Szóval olyan gyorsan váltottam. Nem tudhatod hogy a lányodnak tetszenek e majd a tantárgyak, bejön e neki. Szóval sok idő telik el még addig amíg ő katona lehet, de nem biztos közel sem hogy az lesz.
2017. nov. 23. 07:07
 9/25 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb katona, főleg a nők, nem a háborúba mennek, hanem egy irodában ülnek, menjen csak nyugodtan, aztán később majd eldönti mit szeretne.
2017. nov. 23. 08:21
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
A katonák nem feltétlen harcolnak háborúban. Irodai munka, tolmácsolás, egészségügy, ezer feladat van a katonaságon belül, ami nem veszélyes.
2017. nov. 23. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!