Van itt olyan nő, aki szeretné helyrehozni a kapcsolatát az apukájával?
Figyelt kérdés
Vagy nem is ismeri, de szeretné megtalálni, felvenni vele a kapcsolatot. Megosztanátok a tapasztalataitokat?2017. nov. 22. 20:14
1/5 anonim válasza:
Csak szeretném, ha szólna valaki, ha végre meghal.
2/5 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz a helyzet? :( Sajnálom
2017. nov. 22. 20:22
3/5 anonim válasza:
Minek erőlködjek? Szeretném, persze, tíz éve, de már lassan - bármennyire fáj is - elfogadom, hogy a mostohaanyámat választotta, és én meg is halhatnék az sem érdekelne.
Néha egészen leszarom, és nem izgat, hogy félévig sem keres, máskor meg órákig bőgök (szegény kedvesemnek), hogy mennyire rohadtul szemét és nem fair, amit csinál.
28n
5/5 anonim válasza:
Az én "apám" egy éves koromban lépett le. Anyámat az egy évig tartó házasságuk alatt alatt rendszeresen csalta egy nővel, aki kielégítette a beteges szexuális vágyait. Anyámról be akarta bizonyítani, hogy egy drogos, alkoholista degenerált elmebeteg, engem pedig a nevelőintézetbe akart adni. Én már tizenévesen sem voltam kíváncsi rá, annyi sérelem ért a családi hátterem miatt az iskolában. Huszonévesen volt úgy, megdöbbentett, ha róla kérdeztek, mivel sosem volt a családom tagja. Mikor diplomáztam, Anyám és a Nagyszüleim azt akarták, hogy meghívjam a diplomaosztómra. Én azonban megmondtam, hogy Hamurapi is a nevelő- és nem a nemző apát tekintette apának. Egy spermadonor sem hálát, sem köszönetet nem érdemel. Eddig is nélküle éltem. Tőle meg is halhattam volna, ezért én a temetésére sem megyek el, ha ugyan megtudom, hogy meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!