Miért van ez? 😔
14 éves lány vagyok. A szüleimtől mindent megkapok . Van vagy 10 fajta állat a házamban és ezt is megengedik. Ha kérek valamit megkapom (bármiről lenne szó) bulizni is elengednének (de nem akkarok szerintem még korai)...az osztájtársaim irigyelnek Szóval ök lehetnének az álom szüleim.
De nagyon ugy érzem hogy nem szeretnek, főleg anyum, mintha a 18 eves tesomat (aki a városban lakik) sokkal jobban szeretnék ! Csúnyában is beszél velem...
Mit tegyek?

Szoval elkenyeztetnek, de lesz*rnak kozben.
Eleg sok vagyonos gyermek szulei csinaljak ezt. Mindent a segge ala raknak es elintezik ugy az egeszet.
DE: Testveredet miert erzed ugy, hogy jobban szeretnek? Egyaltalan mibol erzed, hogy nem szeretnek teged? Lehet csak nincs idejuk rad
Hát nem vagyunk olyan Gazdagok...csak elég jól alunk... idejük van..apum minden 4-dik nap 24 orát dolgozik...anyum 6 hetet othon van , 6 hetet Ausztriába...
Nem tudom...mintha vele kedvesebb lennének...szebben beszélnének vele meg iyesmik... (lehet azért gondolom mert ebbe a korban vagyok, és velem se könnyű 😅😅😅?)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!