Miért van ez? 😔

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. A szüleimtől mindent megkapok . Van vagy 10 fajta állat a házamban és ezt is megengedik. Ha kérek valamit megkapom (bármiről lenne szó) bulizni is elengednének (de nem akkarok szerintem még korai)...az osztájtársaim irigyelnek Szóval ök lehetnének az álom szüleim.

De nagyon ugy érzem hogy nem szeretnek, főleg anyum, mintha a 18 eves tesomat (aki a városban lakik) sokkal jobban szeretnék ! Csúnyában is beszél velem...

Mit tegyek?

2017. nov. 22. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Be kene teged tenni a Durandan egy 30 fos cigany csaladba egy hetre, hogy ertekeld, amid van
2017. nov. 22. 19:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem félre értetek, én örülök hogy ,,megvan minden" de egy kis ,,Szülői szeretre " vágynék...
2017. nov. 22. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Szoval elkenyeztetnek, de lesz*rnak kozben.

Eleg sok vagyonos gyermek szulei csinaljak ezt. Mindent a segge ala raknak es elintezik ugy az egeszet.

DE: Testveredet miert erzed ugy, hogy jobban szeretnek? Egyaltalan mibol erzed, hogy nem szeretnek teged? Lehet csak nincs idejuk rad

2017. nov. 22. 20:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyunk olyan Gazdagok...csak elég jól alunk... idejük van..apum minden 4-dik nap 24 orát dolgozik...anyum 6 hetet othon van , 6 hetet Ausztriába...

Nem tudom...mintha vele kedvesebb lennének...szebben beszélnének vele meg iyesmik... (lehet azért gondolom mert ebbe a korban vagyok, és velem se könnyű 😅😅😅?)

2017. nov. 22. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Valószínűleg azért mert a tesód értékeli a dolgokat és nem akarta megölni se magát.
2017. nov. 23. 06:45
 16/16 anonim ***** válasza:
#3 Legnagyobb hazugság,hogy Romániában nem tanulsz magyart -.- Képzeld én is 14 éves vagyok,és Romániában élek,mégis tanulok magyart. És egy iskolát nem tudok Romániában ahol ne lenne magyar tagozat, maximum ott ahol nincsenek magyarok.
2017. nov. 24. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!