Miért van ez? 😔

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. A szüleimtől mindent megkapok . Van vagy 10 fajta állat a házamban és ezt is megengedik. Ha kérek valamit megkapom (bármiről lenne szó) bulizni is elengednének (de nem akkarok szerintem még korai)...az osztájtársaim irigyelnek Szóval ök lehetnének az álom szüleim.

De nagyon ugy érzem hogy nem szeretnek, főleg anyum, mintha a 18 eves tesomat (aki a városban lakik) sokkal jobban szeretnék ! Csúnyában is beszél velem...

Mit tegyek?

2017. nov. 22. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
*osztálytársaim
2017. nov. 22. 18:01
 2/16 anonim ***** válasza:
61%

Tipikus szülő aki arra se figyel mit ad meg a gyerekének, és leszarja valójában. Ne tudsz sajnos tenni semmit ellene.

A helyesírásra meg figyelj mert van pár olya szó amit nem hiszem,hogy elírtál. (Pl. Osztájtársakat írtál,de az osztálytársak. Ezt ne volt,hogy így írd el.)

2017. nov. 22. 18:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a helyesírást...csak Romániában élek és itt nem tanulok Magyart.....

Figyelnek rám söt....40 kg vagyok...de muszáj minden nap megmerjenek mert hajlamos vagyok fogyni 😅(Bulimiárol nem tudnak)😃

2017. nov. 22. 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyél... 50 kg nyugodtan felmehetsz.
2017. nov. 22. 18:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Az én barátom szülei is nagyon gazdagok voltak, brutálisan drága ajándékokat is megkapott csak hogy ne kelljen vele foglalkozni.

17 évesen depressziós volt, mert hogy senki se szereti, senki se foglalkozik vele..

Mivel ilyenek a szüleid becsüld meg a barátaid, lehet hogy majd elobb számíthatsz egy barátra mint egy családtagra.

De fiatal vagy az is lehet hogy túl reagálod.

De vannak ilyen szülők szóval én hiszek neked.

2017. nov. 22. 18:10
 6/16 A kérdező kommentje:

Azon már tul estem...megprobáltam öngyilkos lenni (isten ugy akarta hogy en sikerüljön és hogy még a szuleim se tudjanak rola... (nem szeretném részletezni)....de azota Én Vagyok a legboldogabb ember😄

Nem ugy, figyelnek rám, megkérdik hogy volt a suliba meg minden...csak mintha nem szeretnének...mintha rám néznének és csunyának látnának(tudom hogy furán hangzik...)

2017. nov. 22. 18:14
 7/16 anonim ***** válasza:
2017. nov. 22. 18:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen , mint mondtam szeretnék fogyni, de ök nem engedik
2017. nov. 22. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Akkor mit nem figyelnek rád? Kamaszodsz, világfájdalmad van, ez minden.
2017. nov. 22. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Megkap mindent beleszület a jóba és öngyi akar lenni.Gratulálok biztosan okos ember lehetsz.
2017. nov. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!