Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 16-17...

Mit szólnátok, ha a 16-17 éves lányotok ilyen képeket rakna ki? Belefér?

Figyelt kérdés
[link]

2017. nov. 20. 21:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, ki is zaklatta a lányt? Tudtommal senki. Az nem számít zaklatásnak, ha kivesézik az általa közszemlére tett képeket.
2017. dec. 1. 18:39
 102/115 anonim ***** válasza:
30%

# 100

Teljesen irreleváns dolgokat linkeltél, taps! Még esetleg valami, amivel lejárathatnád magad? Senki sem mondta, hogy ez egy nem létező fogalom, meg hogy a szegény "mindentestrészemetkirakom" ask.fm lányok ne esnének áldozatául.

2017. dec. 1. 18:41
 103/115 anonim ***** válasza:
28%

# 98

Most döntsd már el, hogy a 66%-os, 70%-os vagy valami másik felhasználóval válaszolsz a kommentjeimre, mert kicsit már vicces a dolog. Legalább ne tök ugyan azt a gondolatmenetet folytatnád :D

De ha neked ez lelki megnyugvást okoz, hogy felnyomod a százalékod, meg hogy melani nevében írsz kommenteket, és ettől te boldog vagy, és elhiszed, hogy igazad van, akkor egészségedre...

Bár egy jó pszichológust azért meglátogathatnál, mert nem egészséges mentális állapotra utal ez a viselkedés, amit itt tanúsítasz. Tudom, most kapom a 0%-ot, és elégedetten sóhajtozol majd, hogy milyen igazad van.

2017. dec. 1. 18:44
 104/115 anonim válasza:
71%
Ti ismeritek egyáltalán ezt a lányt? Egy normális kedves lány. A szüleivel sincs baj és a barátai támogatják és kedvesek. Van mit kúrálnia és ha ő ezt akarja akkor ezt fogja csinálni és ehhez senkinek semmi köze nincsen. Egy 18 éves lányról beszélünk szerintem már elég nagy ahhoz hogy eldöntse hogy mit csináljon.
2017. dec. 24. 07:42
 105/115 anonim válasza:
50%
Kiraknia* bocsánat
2017. dec. 24. 07:43
 106/115 anonim ***** válasza:
32%
Ja igen, valóban az a normális hogy kipakolja mindenét, és buta lóarccal bámul minden képen. Ha ez a normális, örülök hogy én nem ilyen vagyok. Értelem kb nulla a képein, gondolom a való életben se lehet több, mert különben nem ezzel akarna feltűnősködni. Én csak szánni tudom, és a szüleit is.
2017. dec. 24. 12:31
 107/115 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem szánalmas mikor valaki egy nyilvános wcben mutogatja a retkes cipőjét már nem azért:-D Ráadásul még csak csinosnak se csinos, az arcáról meg ne is beszéljünk. Nem is lenne ezzel baj, mert nem lehet mindenki szép és csinos, de ne higgye magáról hogy az.
2017. dec. 24. 12:35
 108/115 anonim válasza:
30%
Nem hiszi magát szépnek és amúgy is tini lányok százai raknak ki meg ennél is gazabb képeket sot meg meztelen képeket is. 13-14 éves lányok már szulnek ti meg megszóltok egy 18 éves lányt. Semmi közötök ahhoz hogy ő milyen képet rak ki. Mint ahogy látjátok az instajan sokan szeretik és támogatják ebben pontosabban 20000 ember. Nagyon kedves lány jól bánik az emberekkel és most csak nevet rajtatok
2017. dec. 24. 14:52
 109/115 anonim ***** válasza:
14%

Az előző valami nyomorék, aki bele van zúgva. Speciel egy 13 éves kislányról sem láttam még ilyen gáz képeket, tán pedofil vagy, hogy te ilyeneket találsz?

A képei alá ilyeneket írnak, hogy leszopatják, teleélvezik, ő meg csak rakja ki a k.rvásabbnál k.rvásabb képeket..

Mi szüksége erre? Valami mentális betegsége tuti van a csajnak.

2017. dec. 24. 15:32
 110/115 anonim ***** válasza:
23%

20000 ember

Aminek a 95%-a huszas, harmincas, negyvenes pasas, aki veri a képeire, a maradék 5% olyan abortusz maradvány tinilány rajongó, mint ő.

2017. dec. 24. 15:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!