Szerintetek mennyire függ össze a suli a szórakozással?

persze, sőt, küldenélek, én keveslem a havi 1 alkalmat...
sportolni jársz? vagy egész hónapban 1 nap élsz társasági életet?

Szerintem igenis kell a kikapcsolódás! Nem a havi egy szórakozás miatt sikerült rosszabbul az a dolgozat, úgyhogy nem értem, hogy miért akarja még ezt is megtiltani. Ráadául még nincs is meg az eredménye, lehetséges, hogy nem is lett olyan rossz (velem többször is volt olyan, hogy megírtam és fogalmam nem volt róla, hogy hányas lesz, csak azt éreztem, hogy vagy nagyon elrontottam az egészet vagy nagyon jó lesz) és ez csak egy jegy, simán ki lehet javítani.
Én a suli utolsó éveiben egyáltalán nem találkoztam a barátaimmal, nem szerveztem senkivel sem semmilyen programot mert folyton csak tanultam, amikor pedig volt is egy-két szabad napom, akkor egyszerűen nem volt hozzá energiám és csak aludtam, olvastam, filmeztem egész nap. Nekem ez végülis megfelelt, rengeteget kellett tanulni és jó jegyeket akartam, de azért néha nekem is jól esett volna a barátaimmal lenni, de sajnos nem volt rá időnk, max. suliban találkoztunk, együtt sétáltunk haza. Hosszútávon nagyon nem jó, az embernek kell egy kis kikapcsolódás, akár sport, kreatív hobbi vagy barátokkal együttlenni stb., mert egy időután már a sok tanulást sem bírja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!