Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire függ...

Szerintetek mennyire függ össze a suli a szórakozással?

Figyelt kérdés
Egy hónapban jó ha egyszer elmegyek a barátaimmal szórakozni. Fizikából írtunk és tanultam is rá rendesen(nem nagyon megy a számolás, de gyakoroltam) aznap volt még kémiánk és meglepi dogát írtunk..Nem vagyok rossz tanuló egy normál 4es tanuló vagyok egy erős osztályban, sosem volt bajom a tanulással. Na igen és a kémiám nem sikerült túl jól, mondtam anyaeknak hogy ez nem lesz valami jó.. Persze tudtam néhány kérdésre a választ, de valahogy úgy érzem nem lett fényes(még nem javította ki) és apám kitalálta, hogy mivel nem tanultam:) nem mehetek el a hétvégén a barátaimmal(nem vagyok bulizós, és a suliba találkozok csak velük és egyszer egy hónapba hétvégén, mert ráadásul vidéki is vagyok.) Apám nem nagyon akar elengedni, anya azt mondta hogy felőle mehetek, megtettem mindent az elmúlt héten beadtam a nem kötelező torimet.. Természetesen a héten még 3 német dogát és 1 föci ropdogát írunk +amit a héten fognak bejelenteni.. na de ti ezzel hogy vagytok? Elengednétek egy becsúszott rossz jegy elennére, amit valószínűleg kijavítok? Ui.: kémiából 4es vagyok.

2017. nov. 19. 20:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ellenére*
2017. nov. 19. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

persze, sőt, küldenélek, én keveslem a havi 1 alkalmat...

sportolni jársz? vagy egész hónapban 1 nap élsz társasági életet?

2017. nov. 19. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés a havi 1 alkalom! Én hetente egyszer vasárnap délután megyek el barátokkal. Az sem sok ,de havonta?!
2017. nov. 19. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, összefügg a szórakozás és a tanulmányi eredmény. Ha nem tudod leereszteni a fáradt gőzt, egyre rosszabbul fogsz tanulni. Az agynak szüksége van a pihenésre, nem jó állandóan terhelni. Elég szomorú, hogy ezt apukád nem tudja. (Minek az ilyennek gyerek?) Szövetkezz anyukáddal. ;)
2017. nov. 20. 07:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis kell a kikapcsolódás! Nem a havi egy szórakozás miatt sikerült rosszabbul az a dolgozat, úgyhogy nem értem, hogy miért akarja még ezt is megtiltani. Ráadául még nincs is meg az eredménye, lehetséges, hogy nem is lett olyan rossz (velem többször is volt olyan, hogy megírtam és fogalmam nem volt róla, hogy hányas lesz, csak azt éreztem, hogy vagy nagyon elrontottam az egészet vagy nagyon jó lesz) és ez csak egy jegy, simán ki lehet javítani.

Én a suli utolsó éveiben egyáltalán nem találkoztam a barátaimmal, nem szerveztem senkivel sem semmilyen programot mert folyton csak tanultam, amikor pedig volt is egy-két szabad napom, akkor egyszerűen nem volt hozzá energiám és csak aludtam, olvastam, filmeztem egész nap. Nekem ez végülis megfelelt, rengeteget kellett tanulni és jó jegyeket akartam, de azért néha nekem is jól esett volna a barátaimmal lenni, de sajnos nem volt rá időnk, max. suliban találkoztunk, együtt sétáltunk haza. Hosszútávon nagyon nem jó, az embernek kell egy kis kikapcsolódás, akár sport, kreatív hobbi vagy barátokkal együttlenni stb., mert egy időután már a sok tanulást sem bírja az ember.

2017. nov. 20. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A töri tz-m 4es lett, a kémiám az 1es.. Aztán ma suli után mikor hazaértem és megkajáltam felhozta, hogy pénteken mikor végzünk tesómmal, mert akkor elmegyünk vásárólni.. mondgam nekem nem kell ruha, csak engedj el szombaton.. Elengedett, de azt mondta, hogya még egy ilyen lesz akkor hosszú hónapokig nem mehetek sehova..szóval valószínűleg minden órára tanulok nem annyit hogy hibátlanra megírjam a dogat inkább egy 3as 4esre nekem az bőven elég.
2017. nov. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!