Miért nem fogadnak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Október elején voltam egy modell castingon,ahol csináltak rólam pár képet.

Ezek után levágattam a derékig érő hajam éppen,hogy váll alá érőre.

A szüleim,főleg anyukám nem képes elfogadni több mint egy hónap elteltével,hogy rövid a hajam.Értem én,hogy különleges a hajszínem(természetes mélyvörös vagyok),de sosem tartottam magam emiatt különbnek magam másnál.Eddig tetszett a hajam,meg úgy voltam vele,hogy majd úgy is visszanő,de egyre jobban tűnik el az önbizalmam.

Na de vissza a sztorira.

Ma kaptunk visszajelzést a casting cégtől,hogy lenne még fotózás stb.

Anya viszont egyből:

Drágám,arra nem gondolsz,hogy másfél hónapja elmentél derékig érő hajjal,most meg nem kellenél senkinek?

Szerintetek mit kéne tennem?

14/L

2017. nov. 15. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Keményen fogalmazott, és az erős, hogy nem kellenél senkinek, de küldj képet az ügynökségnek az új külsődről, mivel a hosszú haj sokat dob a megjelenésen, és lehet hogy rövid hajjal már tényleg nem akarnának fotózni.
2017. nov. 15. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj el, aztán valami lesz.

A hajad meg majd visszanő.

2017. nov. 15. 20:45
 3/6 anonim válasza:
42%
Nyugi,ha neked tetszik akkor kakild le masok velemenyet!☺
2017. nov. 15. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
anyukaddal nem beszélted meg, hogy levágatod a hajad?? én padlót fognék az biztos.megbeszelted vele?vagy csak magadtól levágadtad?
2017. nov. 15. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
*levágattad
2017. nov. 15. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
25%

Abban van igazság amit anyád mond.

Simán mondhatják azt, hogy így már nem kellesz, sajnos. Nem mindegy, hog derékig vagy vállig ér a hajad, főleg egy modell fotózáson.

2017. nov. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!