Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szep lanynak, helyes fiunak...

Szep lanynak, helyes fiunak latod a gyereked?

Figyelt kérdés

Mar a nagyobb gyerkocokre gondoltam, tini-, felnott korosztaly.

Nemtudom... atlagosnak gondolom magam, nem vagyok se szepsegkiralyno se banyarem , de egyszer se mondtak a csaladban , hogy ,, de szep nagy lany lettel,, vagy ilyesmi.

Ti szoktatok a gyerekeiteknen ilyesmiket mondani? Ha igen, ugyis gondoljatok, vagy csak szuloi muszajbol dicseritek?

2017. nov. 15. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek látom a gyerekeimet és ezt nagyon sokszor el is mondom nekik.Viszont van egy kis kritika is feléjük...pl. ha a fiam kopaszra vágja a haját nekem nem tetszik, mondom is neki.Vagy a lányom ha idétlenül öltözik fel azt is megmondom.De gyönyörűek.Amúgy 18 11 évesek.Van egy 5 hónapos babám is és ő is csodaszép, neki is mondom mindig☺
2017. nov. 16. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rám a szüleim sosem mondták hogy szép lennék, legalábbis míg érdekelt, biztosan nem. Kis tiniként duci voltam, de koránt sem egy disznó (látom így utólag), mégis valahányszor bármi falatot a számhoz emeltem fölém álltak és felváltva szólogattak be (ezért vagy ekkora, azt már nem kéne megenni, szerinted ki fog így valaha szeretni stb). Mellesleg anyám főzött rám de nyilván úgy gondolhatta hogy ha elég sokszor beszól majd levarázsolódnak a kilók.. pár évre rá nagyrészt ennek köszönhetően anorexiás lettem, akkor meg folyton azért szóltak be hogy "egyél már, hogy nézel ki, gebe vagy, zörögnek a csontjaid.."

Akkor fakadtam ki neki, hogy miért nem lehet neki sehogy se megfelelni, ha kövér vagyok az a baj, azt akarta hogy lefogyjak, most az a baj. Talán észbe kaphatott, öcsémet már nem bántották, pedig 11-12 évesen ő is gurult..

2017. nov. 16. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szép, soha nem is voltam az. Emiatt borzasztó gátlásos voltam a fiúkkal, egyszerűen átnéztek rajtam. Felnőttként megtanultam csinosan öltözködni, sminkelni, jó a frizurám, de még mindig nagy az orrom, rövidek a lábaim és kerek a fejem... Nem tudom megváltoztatni. Azért jó lett volna legalább ha egyszer valaki azt mondja,hogy szép vagyok. Úgyse hittem volna el, de akkor is.
2017. nov. 16. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak fizikális szinten beszélünk külsőségekről.

Amikor gyönyörűnek hívom, tudja, személyiségre gondolok.

Mifelénk tudjuk, külsőség teljesen relatív, és ugyanennyire lényegtelen.

2017. nov. 16. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Anyukám anno ilyeneket elég elvétve mondott,ellenben baromi sokat cseszegetett,a belső tulajdonságaim miatt úgy szintén,mert nem az ő személyiségét örököltem.
2017. nov. 16. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg szoktam dicserni a lanyom, a parom is (neveloapa).

A fiu meg kisebb :-)

Engem soha nem dicsertek, rettento sok problemam van magammal, igy tudatosan valtoztattam hogy mar sajat gyerekeim vannak.

2017. nov. 16. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim sosem mondták, hogy helyes lennék, de apámra ütöttem, úgyhogy biztos annak tartanak. A kishúgomat viszont egyfolytában dícsérik, ami engem egyáltalán nem zavar, sőt még én is szoktam, mert amúgy tényleg nagyon szép lány.

Ennek egyébként az lehet az oka, hogy nekem nagyon sok önbizalmam van, úgyhogy nincs szükségem dícsérgetésekre és ezt a szüleim tudják is. A testvérem viszont nagyon visszahúzódó, félénk kislány, szóval neki nem árt néhány szép, kedves szó.

26/F, 14/L

2017. nov. 16. 18:53
 18/18 anonim válasza:
100%
Nekem a szüleim sosem mondják hogy Szép vagyok. Apám sokat cseszegetett az alakommal. Pedig nincs baj vele. Neki inkább az anorexiás nők tetszenek én meg edzem és izmos vagyok, kerek fenék stb. És mindig piszkált hogy nagy a fenekem. Ezen veszekedtünk is. A párom szülei sokat dicsérték. :) mindig olyan jól esik
2017. nov. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!