Dehogy romlik meg a kapcsolat, max egy kicsit zsörtölődnek, aggodalmaskodnak, de másnap már büszkén mesélik a rokonoknak. Azt írod jó kapcsolatotok, akkor én ezen egy percig sem agyalnék a helyeben. Sok sikert a babához, imádni fogják a szüleid, akármikor jön.:D
2017. nov. 15. 16:48
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. nov. 15. 18:13
23/28 anonim válasza:
Albérletre szerintem ne!
Ha lenne egy kiadott lakásom, és tudnak hogy babát terveztek, bizony felmondanék nektek, persze addig amig nem találtok tisztes lakóhelyet, bár ezt a szerződésben előre közölném.
Hiába lennél ismerós, barát, megvárnám mig a lakásotok kész, addig ott lakhatok az albiban.
2017. nov. 15. 23:20
24/28 Salx Narval válasza:
Kedves utolsó válaszadó, természetesen szíved joga így gondolkodni és érezni de szerencsére nem minden lakástulajdonost retteg a babáktól.:D Nem tigrist akarnak tartani, csak egy babát szeretnének, ami ráadásul még meg sem fogant. Ha költözködni kell akkor majd a kismama leül és dirigál a férje meg a család és a haverok pakolnak helyette.:D Majd megoldják valahogy, más is megoldotta, nehogy már ezét ne vállaljon valaki gyereket ha minden más dolog adott.
2017. nov. 16. 06:08
25/28 Captain Logic válasza:
Jólvan akkor azt mondjad meg nekem, hogy miért képtelen várni, amíg elköltöznek? Mindenkinek egyszerűbb lenne, ha megvárná…
2017. nov. 16. 07:27
26/28 anonim válasza:
En azt mondom hogy ha adott a korulmeny ami megfelelo. Lakas is kilatoban 1-2ev mulva. Minek varni? Mindenkinek megvan a velemenye. Olvasd el es aztan mindent latba teve dontsetek sajat donteskent. Ismerosom a babak alatt epitette fel a hazat. Teljesen boldogak a gyerekek. Hianyt semmiben nem szenvedtek
2017. nov. 16. 11:11
27/28 Salx Narval válasza:
Én ezt hogyan tudnám megmondani.:D Annyit tudok mondani apaként, hogy én teljes vállszélességgel támogatnám ha az én lányom volna bárhogy is határozzanak, még akkor is ha történetesen más a véleményen volnék. Ha meghallgatnak és a véleményemet kérik annak örülnék, de bele nem szolnék a világért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!