Aki túl rendes és jószívű, jólelkű a családjával azt mindig kihasználják?
Figyelt kérdés
Anyám a testvéremnek lakást vásárolt titokban a megspórolt pénzéből én erről nem tudtam eddig, véletlenül a nagynéném elszólta magát erről. Közben amiben tudtam segítettem anyámat anyagilag is, ellentétben vele aki nem segített soha engem néhány pár tízezres tételt leszámítva. Évek óta nem is élek vele. Pár hónapja szerettem volna egy kisebb összeget kölcsönkérni anyukámtól, mert megszorultam. Nekem nem adott, de a testvéremnek kifizett egy kisebb javítatást. Úgy érzem túl rendes és túl jószívű vagyok és kihasználnak.2017. nov. 14. 16:15
1/4 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy akit ki lehet használni, azt nagyon sokan kihasználják. Nem csak családban, bárhol máshol is.
2/4 anonim válasza:
Engem nem.
Próbálkozások voltak, most félévente járok haza és alap dolgokon kívül semmit nem tudnak rólam.
Ők akarták, megkapták.
3/4 anonim válasza:
Nem. Normális helyeken ilyen nem is fordul elő.
4/4 anonim válasza:
Nem. Normális családokban nem használják ki egymást.
Megjegyzem, nem értem, te hol voltál itt a sztoriban "túl rendes és jószívű, jólelkű". Nyilván nem mostanában segítetted anyádat anyagilag, ha kölcsön akartál kérni tőle.
De ez mindegy is, le kéne ülnötök megbeszélni, hogy hányadán álltok egymással. Mi nem tudunk neked itt magyarázatot adni, de lehet, hogy anyádnak volt rá oka, hogy a testvérednek segített. Csak meg kellene kérdezni tőlük.
Aztán ha szimplán arról van szó, hogy a testvéredet szeretik, téged meg nem, akkor egyszerű... nem kell többet "haza" menned és nem kell anyukádtól kölcsön kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!