Most attól mindenképp sz*r ember lesz valaki mert a családjával problémák vannak?
Pl. Sok gyerek van több apától, az apa vagy anya iszik stb.
Mert én több olyat ismerek akinek volt elég esze ezeken a dolgokon túl menni. De anyám állandóan azzal példálózik hogy "apád azt mondta hogy nem fog inni", és emiatt állandóan piszkálnak otthon ha olyan fiúval ismerkedek (mert ők mindent tudni akarnak) akinek nem teljesen százas a családja, akármilyen legyen a szemelysege. Ennyi erővel öcsémet is zaklathatna hogy alkoholista lesz pedig alig ivott eddig, én se hasonlitok senkire a családból ami miatt sokat szívok, de nem érdekel. Tudom hogy ha egy gyerek lelki nyomorult az a szülő hibája is, de Szerintetek forditva is törvényszerű?
Az en apam is alkoholista volt. Sem en, sem az ocsem nem vagyunk fele olyan gyenge jellemek sem, mint O volt. (Nagyon jo ember volt, mert mar meghalt sajnos, de gyenge jellem..)
Es soha, semmilyen korulmenyek kozott nem vennem az italt, cigit, drogokat a kezembe. Tudom, hogy a fuggoseg ott kezdodik, amikor ideges vagy es ragyujtasz, vagy szomoru es bebaszol, mert azt hiszed jobb lesz Tole. Ez ennyi. Agyban kell jol jatszani, amig van ra lehetoseg es nem lesznek demonjaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!