Elszédített egy családos ember azóta szenvedek ő meg él boldogan a családjával miért vagyok ilyen hülye? 17/L
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 16:38
1/10 A kérdező kommentje:
Mikor megismerkedtünk még csak 16 éves voltam hiszékeny naiv kislány. De hiába, eltelt 8 hónap és mai napig megvahyok êrte bolondulva. Ő meg él boldogan nem érdekli hogy összetörte a szivem. Hazudgalt nekem össze vissza én meg mindent elhittem és nem tudom elfelejteni mi a jó istent csináljak?
2017. máj. 26. 16:40
2/10 A kérdező kommentje:
Eltünt nem keresett azt mondta majd keres nem feküdtem le vele de nagyon lelki ismeret furdaladom van
2017. máj. 26. 16:41
3/10 anonim válasza:
Hülye voltál/ vagy. Tanulj belőle.
4/10 anonim válasza:
17 évesen hova gondolsz hogy családos embernek szüksége van rád? Meg is érdemled a szenvedést ha ilyen hülye vagy hogy elhiszed egy kislánnyal tud kezdeni valamit egy érett férfi.
5/10 anonim válasza:
Miccccsoda jellemfejlődésen mentél át azóta, ezzzz igeeen!
6/10 anonim válasza:
Ez jobb mintha állandóan megrak és cumiztat és a végén kinevet . Hidd el .
7/10 A kérdező kommentje:
Hálistennek nem volt semmi
2017. máj. 26. 17:22
8/10 anonim válasza:
Ez jó tanuló lecke volt. Hanyagold a családos embereket, annyi korodbeli srác van... Mellesleg szánalmas egy férfi, család mellett egy tinédzser lányt fűzöget, szánalmas.
9/10 anonim válasza:
A szerelem nem az a józan tudati állapot, mikor logikus cselekedetet alkalmaz a szerelmes.
Kicsit olyan, mint ha érzelmileg drogos lenne.
Így befolyásolható és ezt, ezt és a tapasztalatlanságod kihasználta a "családos ember".
Akár tragédia szintre is süllyedhetett volna.
Most viszont tanultál, ha okos vagy.
A "családos ember" - pedig erősen javallott egy Családsegítő központba egy pszichológushoz indulnia, mert - jelek szerint - nagyon nem lehet rendben a családi élete.
Pszichésen is mindenkit összetörhet körülötte.
10/10 anonim válasza:
igen tanulj ebből.
ha lefeküdtél volna vele,akkor a mai napig ott lehetnél vele az árnyékban.
szóval inkább te szédítetted,mert ő semmit nem kapott,te viszont megkaptad egy kis időre egy családos ember figyelmét és érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!