Anyám gyulol engem?
Nem birom mar..olyan mintha nem szivesen latnanak otthon engem....
Mindent megcsinalok neki es mindig en vagyok neki a rossz..bulizni nem jarok,kozepes tanulo vagyok
Ok nelkul elkezd provokalni engem,es nem szokok vissza szolni neki es addig provokal meg az idegeimre nem megy Es vissza szolok es jatsza a sertodotted hogy ot sajnalja mindenki es h en rsm legyen mindneki merges...ebbol msr nagyon de nagyon elegsm van...
Kicsit depis vagyok mar ez vegett...egyszruen alig merek megszolalni...aztan megkerdem hogy miert flegmasan beszel nekem erre leorditt es elezd sirni hogy alljanak melle....nem merek haza menni mar...mindig ha ezt csinalja feljovok a szobamba es valamikor direkt utannam jon es probokal tovabb vagy kiabal
Mondta hogy egyszer ossze csomagoltat velem es elkuld otthonrol..nemtudom mer..valamikor meg tiszta normalis tud.velem lenni...mindenki otthon rajtam vezeti le a feszultseget....volt hogy a furdoben alltam hajam fesultem es meglok engem ok nelkul...van hogy beszelek nski es csak a telefonon jatszik es neha szol vissza valamitm..de maskor meg rendesen beszel velem...mindent magamba zarok es inkabb egyedul vagyok a szobamban...ha ki akarok menni azon maniazik...otthon mindent megcsinalok amire csak megker....nem merem megkerdezni hogy ki e mehetek kicsit..mert nekem allit...barataim nincsenek...mindig csak sirok ez vegettt...amikor meg a szobamban vagyok egyedul hallom hogy hulyeskednek nevetnek...mintha nem tartoznek a családhoz... Mit tegyek?:(
15L
Nagyon de nagyon hangulat ember...de a hugommal nem ilyen... Csak velem..
Pszichológushoz meg nem akarok elmenni...

3-as vagyok ugyanúgy..
Sajnálom ha megbántottalak a válaszommal,semmi rossz szándék nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!