Az apák miért féltik a lányukat?

Ez a primitív "apákra" jellemzö, akiknek probléma, hogy a gyerekeük felnö és nem függ a továbbiakban tölük.
Normális esetben egy apa nem szól bele a lánya párválasztásába, nem méregeti a fiút, nem rosszalja az együttalvást, hanem képes felfogni, hogy az a normális, ha a lánynak is lesz párja.

Miért baj az, ha egy fiatal férfi egy fiatal növel úgy viselkedik, mint egy fiatal férfi?
Akinek ez probléma, az nagyon korlátolt ember. A fiatalsághoz hozzátartozik az együttjárás, a szerelem, a szex - és ha emiatt az apa akadékoskodik vagy hözöng, akkor nem csodálkozhat, ha a lánya átveri, ahol csak tudja

4: Nem az együtt járástól és a szerelemtől féltik, hanem, hogy kihasználják, csak megfektetik, stb.
Ez nem primitívség, hanem normális, ha valaki félti a gyerekét és nem szeretné, hogy bántsák.

ÉRTELMES ember nem csinálja ezt.
Érdekes, apám a párommal közös első találkakor bontott egy sört, adott neki is, és BESZÉLGETETT vele vagy egy órát is.
Nem faggatta, hanem érdeklődött felőle, a munkája felől, miket szeret, miért nem horgászik :D, meg úgy csomó mindenről beszélgettek.
Emellett bízott bennem és hogy nem egy csövessel állítok haza :) Tudod, ahol a szülőknek méregetni KELL a lányuk választottját ott már alapvető bajok vannak.

5-ös, azt lehet bántani, aki hagyja.
Én elég visszahúzódó nő vagyok most is, de kamaszkoromban sem voltam olyan ostoba, hogy a két szép szeméért bárkinek széttegyem.
Akinek három ból elég, hogy megdugassa magát, az így járt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!