Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apák miért féltik a lányukat?

Az apák miért féltik a lányukat?

Figyelt kérdés
A párválasztásra célzok, mindig azt látni, hogy a lány iránt érdeklődő fiút méregetik, meg rosszallják, ha együtt alszanak stb.. Ők ugyanezt csinálták a mostani feleségükkel annak idején, azt már elfelejtették? Miért nem könnyítik meg az udvarló fiúk dolgát legalább azzal, hogy kedvesen fogadják?

2017. nov. 13. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Pont azért mert tudják hogy ők és a kortársaik milyenek voltak fiatalnak.
2017. nov. 13. 13:30
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Én is azt akartam írni, hogy pont azért, mert tudják, hogy milyen egy fiatal férfi :D
2017. nov. 13. 13:32
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Ez a primitív "apákra" jellemzö, akiknek probléma, hogy a gyerekeük felnö és nem függ a továbbiakban tölük.

Normális esetben egy apa nem szól bele a lánya párválasztásába, nem méregeti a fiút, nem rosszalja az együttalvást, hanem képes felfogni, hogy az a normális, ha a lánynak is lesz párja.

2017. nov. 13. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Miért baj az, ha egy fiatal férfi egy fiatal növel úgy viselkedik, mint egy fiatal férfi?

Akinek ez probléma, az nagyon korlátolt ember. A fiatalsághoz hozzátartozik az együttjárás, a szerelem, a szex - és ha emiatt az apa akadékoskodik vagy hözöng, akkor nem csodálkozhat, ha a lánya átveri, ahol csak tudja

2017. nov. 13. 13:34
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

4: Nem az együtt járástól és a szerelemtől féltik, hanem, hogy kihasználják, csak megfektetik, stb.

Ez nem primitívség, hanem normális, ha valaki félti a gyerekét és nem szeretné, hogy bántsák.

2017. nov. 13. 13:36
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

ÉRTELMES ember nem csinálja ezt.

Érdekes, apám a párommal közös első találkakor bontott egy sört, adott neki is, és BESZÉLGETETT vele vagy egy órát is.

Nem faggatta, hanem érdeklődött felőle, a munkája felől, miket szeret, miért nem horgászik :D, meg úgy csomó mindenről beszélgettek.

Emellett bízott bennem és hogy nem egy csövessel állítok haza :) Tudod, ahol a szülőknek méregetni KELL a lányuk választottját ott már alapvető bajok vannak.

2017. nov. 13. 13:38
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

5-ös, azt lehet bántani, aki hagyja.

Én elég visszahúzódó nő vagyok most is, de kamaszkoromban sem voltam olyan ostoba, hogy a két szép szeméért bárkinek széttegyem.

Akinek három ból elég, hogy megdugassa magát, az így járt.

2017. nov. 13. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Engem megvert az első barátom vagyis mostanra már az exem apumba ezért van egy egészséges féltés,hogy ne történjen meg többször ez.De nem úgy félt,hogy bárki más tetszik az exem után nekem meg van új párom,hogy oda megy hozzá és elhessegeti hanem ha valami nem okés akkor azt a tanácsot adja,hogy szakítsam meg a fiúval a kapcsolatot mert nem lesz jó vége de nem az a tipikus van a lányomnak barátja hozom a puskát apa.
2017. nov. 13. 13:47
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
Mert az apák finomabb érzelmeket táplálnak a lányuk irányában és minden rossztól szeretnék megóvni őket s végül is a lányok szoktak teherbe esni, aminek a gondja elsősorban mégis csak a lányokra hárul. Ennek a fordítottja az, amikor az anyák szeretnék megóvni a fiukat minden gaz csábító vamptól.
2017. nov. 13. 13:56
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Épp az lenne életszerűtlen,ha nem féltenék.
2017. nov. 13. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!