Milyen kifogással lérecledjel el a harmadik óráról?
Figyelt kérdés
Anyum belement, hogy a harmadik óráig maradok suliba, de most kéne valami jó kifogás. Valaki legyzii segitseen.2017. nov. 13. 06:44
1/17 MR.X. válasza:
Fáj a fogad. Szerintem ez jó és nem is annyira átlagos kifogás.
2/17 anonim válasza:
Ha anyud bement, egyszerű, ír egy igazolást neked hogy elkér 3. óra után.
3/17 anonim válasza:
Nálunk el lehet kéreszkedni és akkor az oszi leigazolja amiről elmentem. Nem tudom nálatok hogy van. De mondd meg hogy elkezdett menni a hasad, hányingered van, szédülsz vagy bármelyik. Mondhatod hogy begörcsöltél mert megjött vagy nagyon fáj a fejed és nem tudsz koncentrálni. Legyél kreatív :D de tényleg simán le is írhatja hogy családi okok miatt elkér a 3. óra után és passz nem kell kamuzni.
4/17 anonim válasza:
Mondd, hogy nyelvtan korrepetálás lesz.
5/17 anonim válasza:
A 4. válaszolónak igaza van. Csak vigyed magaddal a 3.-at is.
6/17 anonim válasza:
Iskolában tanultok és nem szégyellitek hogy így tudtok , írni és fogalmazni?
7/17 anonim válasza:
Ki mondta hogy tanulni van ott? Ő csak azt írta hogy a suliban van.
8/17 anonim válasza:
Milyen kifogással? Nyafogással.
9/17 anonim válasza:
Nemhogy örülnél neki, hogy csak három órára kell bemenned, még abból is lógnál?
Ha az én gyerkekem ilyet csinálna és rájönnék, a büdös életben nem maradhatna otthon többet - kivétel ha beteg.
10/17 anonim válasza:
A nyelvtan korrepetálás nem rossz ötlet.
A régi szép időkben meghúzták érettségin az olyanokat akik nem tudtak írni.
Mindenesetre "az én időmben" (ami azért nem volt olyan régen) ezek voltak a kifogások: hányinger, fogfájás, hasmenés, rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!