Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lebuktam? Megneztek a leveleze...

Lebuktam? Megneztek a levelezeseim mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok van egy srac akivel mar regebb ota kavarunk de nem vagyunk egyutt igy a szuleimnek nem is szoltameg rola.. szoktunk egymasnak “mocskosabb” dolgokat inri (de gyakran csak viccbol stb) es eppen arrol beszeltunk h letaizna es anyukam akk vette el a tabletem .. 1000% h meglatta talan meg vissza is olvasta.. ra 1 orara hivta apukamat.. mit tegyek? A srac nemtudja h “lebuktunk”
2017. nov. 12. 11:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%

De, aki 14-15 évesen nem szűz, az bizony ribi. Az is aki úgy viselkedik, mint a kérdező.

Azért mert nektek a ribiskedés a normális, még nem lesz az.

Nem arról van szó hogy életem végéig nem fekszem le senkivel de egy 15 éves kislánynak ribisen viselkedni szégyen. A pasi jót röhög rajta, az ilyeneknek nincs tekintélyük a pasik előtt, gyors patronürítésre jók csak.

2017. nov. 12. 14:27
 22/31 anonim ***** válasza:
63%
Nincs semmi baj
2017. nov. 12. 14:41
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

Ha ilyeneket írni nagylány vagy, a következményeket vállalni is legyél az.

Persze most fosol mi? Szánalmas.

2017. nov. 12. 16:46
 24/31 anonim ***** válasza:
5%
Attol meg ribizlik az ilyen kis 15 eves pi€$ak hogy lepontoztatok 😄 mind qur₩ak vagytok 😂 most pontozzatok le gyíkok
2017. nov. 12. 20:46
 25/31 anonim ***** válasza:
18%
17-es miert alszentseg, ha valaki nem csinalt ilyeneket? 16 eves vagyok, 8 honapja vagyunk egyutt a baratommal es soha sem irtunk “mocskosan” facen keresztul. Nem is ertem hogy elheti ki abban magat valaki, ha neten olyanokat ir/irnak neki hogy “hu de letapiznalak most” stb
2017. nov. 12. 21:59
 26/31 anonim ***** válasza:
70%
#21 annak a pasinak sincs tekintélye, aki így beszél egy lányról, akár ribi, akár nem.
2017. nov. 13. 07:02
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

Kavaráshoz meg mocskos dolgok írogatásához elég felnőtt vagy.

Hát légy elég felnőtt ahhoz is, hogy viseld a tetteid következményeit. Ennyire egyszerű.

Ha a szülők leülnek veled beszélgetni, vállald, hogy ezt csináltad, ez vagy te. Ha úgy gondolnád, hogy nincs gond a dologgal, nem paráznál, hogy mi lesz most. Ezt érdemes végiggondolni.

2017. nov. 13. 09:35
 28/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha ez ribiskedés, akkor én is ribiskedek néha. Néha egy két "mocskos" sms, és egyből más hangulatban jön haza a férjem, nem unalmas a szexuális életünk. Mekkora ribi vagyok.. :DD
2017. nov. 13. 18:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem mindegy hogy 20-25 év feletti HÁZAS ember vagy vagy 15 éves kislány, aki az aktuális kanjának akar bevágódni.
2017. nov. 13. 18:59
 30/31 anonim ***** válasza:

Aki mellesleg még csak nem az aktuális kanja, mert saját bevallása szerint sincsenek együtt, csak "régebb óta kavarnak".

Felnőtteknél ezzel sincs gond, egyik sem akar kapcsolatot, két felnőtt ember jól érzi magát és egymást. De kamaszoknál, szerelmi dolgokban tapasztalatlan lánykáknál ennek is igencsak más jelentése van.

2017. nov. 13. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!