Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lebuktam? Megneztek a leveleze...

Lebuktam? Megneztek a levelezeseim mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok van egy srac akivel mar regebb ota kavarunk de nem vagyunk egyutt igy a szuleimnek nem is szoltameg rola.. szoktunk egymasnak “mocskosabb” dolgokat inri (de gyakran csak viccbol stb) es eppen arrol beszeltunk h letaizna es anyukam akk vette el a tabletem .. 1000% h meglatta talan meg vissza is olvasta.. ra 1 orara hivta apukamat.. mit tegyek? A srac nemtudja h “lebuktunk”
2017. nov. 12. 11:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
46%
Mivel a szüleid is voltak kamaszok/tinik így ezt nem kell bemutatni nekik. Ez teljesen természetes dolog ebben a korban. Nyilván kínos, hogy elolvasta, de hát ez van. Szinte mindenkinél lehetne ilyen és ehhez hasonló beszélgetést találni.
2017. nov. 12. 13:00
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Alap szabály egy normális nőnél hogy neten nem ír ilyeneket még viccből se.
2017. nov. 12. 13:00
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

15 évesen nekünk sms volt a max, egyszer egy fiú akivel jó ideje sms-eztünk, azt írta búcsúzóul aznapra, puszi a hasadra... anyám elvette a mobilom, ordibált és mondta, ha bármit visszaírok amikor visszakapom a mobilt, egy könnyűvérű szajha vagyok...

ehhez képest a tiétek :D

amúgy aztán az élet ment tovább, mobilom visszakaptam idővel, srácról kiderült hogy mindenkivel szórakozó fajta, éltem tovább a tiniéveim már alaposabban odafigyelve és ilyen szövegeknek nem adtam nagy súlyt, kisfiúk szórakozása, így visszagondolva már évtizedes házasságban élés után. Korral járó dolgok :)

2017. nov. 12. 13:01
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
11es, ne magadból indulj ki, vannak normális tinik is akik nem könnyűvérűek:-D
2017. nov. 12. 13:03
 15/31 anonim ***** válasza:
46%
Arra is gondoljál,hogy vajon hány haverja volt mellette, és együtt is olvashatták, nagy nevetés közepette.Na ez rosszabb lenni mint az,hogy a szüleid elolvast0ßk.
2017. nov. 12. 13:09
 16/31 anonim ***** válasza:
57%

Semmit se csinálj. Persze, lehet nem neten kéne ilyeneket beszélni 15 évesen, de már megtörtént, ez van.

Ha akarnak, majd beszélnek veled róla. És tényleg ne küldj intim képeket senkinek a neten, könnyen visszaélnek vele, szétterjed stb:)

2017. nov. 12. 13:35
 17/31 anonim ***** válasza:
34%
Mekkora álszent itt mindenki te jó ég!😂
2017. nov. 12. 13:40
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
Miért álszent az aki nem ribiskedik?
2017. nov. 12. 13:43
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
Mitől ribiskedés ez? Te talán nem fekszel le életed végéig senkivel, mert nem akarsz ribiskedni? :)
2017. nov. 12. 13:58
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

esküszöm a ri-banc és ku-rva és egyéb "csúnyaszavak" jelentését be kéne rakni a tantervbe, mert nagyon nem tudják egyesek miatt jelent..

HA egy 14 évesnek van pasija, az nem ribi, ha szexsztorikat költ random sráccal, akkor nem ribi, ha 15 évesen nem szűz akkor nem ribi. Ri-banc az, aki nemi kapcsolatban váltogatja hetente a pasit, és bárkivel összefekszik.

Egyébként kérdező nagyon semmit nem tudsz csinálni..

2017. nov. 12. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!