Lebuktam? Megneztek a levelezeseim mit tegyek?

15 évesen nekünk sms volt a max, egyszer egy fiú akivel jó ideje sms-eztünk, azt írta búcsúzóul aznapra, puszi a hasadra... anyám elvette a mobilom, ordibált és mondta, ha bármit visszaírok amikor visszakapom a mobilt, egy könnyűvérű szajha vagyok...
ehhez képest a tiétek :D
amúgy aztán az élet ment tovább, mobilom visszakaptam idővel, srácról kiderült hogy mindenkivel szórakozó fajta, éltem tovább a tiniéveim már alaposabban odafigyelve és ilyen szövegeknek nem adtam nagy súlyt, kisfiúk szórakozása, így visszagondolva már évtizedes házasságban élés után. Korral járó dolgok :)

Semmit se csinálj. Persze, lehet nem neten kéne ilyeneket beszélni 15 évesen, de már megtörtént, ez van.
Ha akarnak, majd beszélnek veled róla. És tényleg ne küldj intim képeket senkinek a neten, könnyen visszaélnek vele, szétterjed stb:)

esküszöm a ri-banc és ku-rva és egyéb "csúnyaszavak" jelentését be kéne rakni a tantervbe, mert nagyon nem tudják egyesek miatt jelent..
HA egy 14 évesnek van pasija, az nem ribi, ha szexsztorikat költ random sráccal, akkor nem ribi, ha 15 évesen nem szűz akkor nem ribi. Ri-banc az, aki nemi kapcsolatban váltogatja hetente a pasit, és bárkivel összefekszik.
Egyébként kérdező nagyon semmit nem tudsz csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!