Lebuktam? Megneztek a levelezeseim mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok van egy srac akivel mar regebb ota kavarunk de nem vagyunk egyutt igy a szuleimnek nem is szoltameg rola.. szoktunk egymasnak “mocskosabb” dolgokat inri (de gyakran csak viccbol stb) es eppen arrol beszeltunk h letaizna es anyukam akk vette el a tabletem .. 1000% h meglatta talan meg vissza is olvasta.. ra 1 orara hivta apukamat.. mit tegyek? A srac nemtudja h “lebuktunk”2017. nov. 12. 11:49
2/31 anonim 

válasza:

Tudják, hogy kamaszodsz, tombolnak benned a hormonok, ennyi a baj.
3/31 anonim 

válasza:

Aki az "akk" szót képes leírni, annak teljesen mindegy.
4/31 A kérdező kommentje:
#3 istenem azert mert siettem?! Miert kell allandoan mindenbe belekotni? Ha nincs hozzafuznivalod (olyan ami a temahoz kapcsolodik) tekerj tovabb:)
2017. nov. 12. 11:57
5/31 theradion 

válasza:

Hát erre nehéz válaszolni. Szerinted mi a legrosszabb, ami történhet?
6/31 anonim 

válasza:

Hát senki se örülne ha a lánya könnyű hús lenne a nagy piacon...
7/31 anonim 

válasza:

Ne az észt oszd , hanem szégyelld magad.
8/31 anonim 

válasza:

Semmit. Ha a szüleidet zavarja, biztosan beszélni fognak róla veled, amúgy meg kamasz vagy, természetes dolog az ilyesmi. Annyi tippem van neked, hogy mindig győződj meg róla, hogy rendes-e a srác, illetve ne küldj neki intim képeket, mert 100%, hogy vissza fog élni vele (:
9/31 anonim 

válasza:

15 évesen ribizli vagy. Gratulálni tudok csak 👏👏👏
10/31 anonim 

válasza:

Utolsó
Ennyiért azért nem kéne ribizlinek hívni valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!