Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elengednének?...

Szerintetek elengednének? Melyik lenne a helyes, normális ebben az esetben?

Figyelt kérdés
19 éves barátommal lassan 3 honapja vagyunk egyutt, kerdezgeti nem akarok-e nala aludni. Teljes mertekben megbizok benne, tenyleg aludni, osszebujni mennek csak at. Szerintetek szuleim nagyon kiakadnanak erre a kerdesre, hogy hogy juthat ilyen eszunkbe, vagy azert mostmar gondolkozhatunk ilyesmin? Koszonom a valaszokat 15/lany

2017. nov. 10. 22:45
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
65%

bocs, hogy nem egyenesen a kérdésre válaszolok, de ebben a helyzetben eleve semmi sem normális. a komment végére írok egyenes választ is, de előbb ezt úgy érzem, muszáj leírnom.

felnőtt, egyetemista (korú) emberként nem normális egy gimnazistához vonzódni. el vagyok hűlve, hogy a szüleid ezzel rendben vannak (vagy az ő haverjai nem furcsállják), még a szex kérdését teljesen félretéve.

te járnál 12 évessel? még direkt csökkentettem is a korkülönbséget, mert tény, hogy ahogy idősebb lesz az ember, egyre kevésbé számít, de itt azért még bőven. komolyan, gondolj bele, hogy mennyi különbség van közted és egy 12 éves közt. annyi vagy annál több van a barátod és te közted, akármennyire érett vagy (ezt nem akarom vitatni, nem ismerlek, lehet, hogy jóval érettebb vagy az átlagnál) – és ezt a különbséget nehogy azt hidd, hogy ő nem érzékeli ugyanúgy, mint te érzékelnéd egy 12 évessel. próbáld meg elképzelni, hogy te hogy látnál egy ilyen kapcsolatot.

egyébként az is külön riasztó, hogy kérdezGET, tehát ismételten felhozogatja a témát.

---- a kérdésre válaszolva, ha a fentiekkel nem értesz egyet:

talán a szüleid könnyebben engednének el, ha megismernék a barátod, és látnák, hogy bízhatnak benne. vagy ha nem egyből ottalvással kezdődne a dolog, hanem mondjuk csak esti filmnézés, azalatt is lehet bújni, aztán utána haza.

2017. nov. 11. 00:32
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem fognak elengedni.

Az lehet, hogy te megbízol benne, de anyádék nem. És nem ok nélkül.

2017. nov. 11. 01:04
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
En nem engedném el a gyerekemet. Egy 19 éves nem aludni akar. Mellesleg az együtt alvás egy komoly párkapcsolat része kell hogy legyen nem tini divat
2017. nov. 11. 06:25
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Semmi keresnivalója egy 15 éves lánynak fiú ágyában.
2017. nov. 11. 06:54
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
15 éves vagy. Ha érettebb lennél az átlagnál nem itt kérdezgetnèl. Ráadásul egy nemi kacsolat felveti a fogamzásgátlás kérdését. Óvszere van? Vagy neked kellenetablettát szedni? Mert az 15évesen korai.
2017. nov. 11. 07:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, átgondoltam még egy párszor, teljesen igazatok van. A szuleim helyében én se engedném.
2017. nov. 11. 08:03
 17/23 anonim ***** válasza:
44%

Ez még NAGYON korai.

Lehet, hogy első alkalommal még nem lenne semmi, épp azért, hogy megbízz benne, és anyádék is megbízzanak.

De a befűzésed megkezdődne, és ha egyszer látszik rajtad, hogy meginogsz, akkor egy ponton túl már nem lesz visszaút.

Nekem 16 évesen volt huszonéves barátom, mondjuk csak 4 hónapig voltunk együtt, ő várt volna, más miatt, de szakítottam vele - engem zavart a korkülönbség, akármilyen kedves fiú volt is. Szóval nem mondanám BIZTOSRA, hogy ez halott ügy, és csak megfektetni akar, de azért sajnos az a legvalószínűbb:(

2017. nov. 11. 08:19
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. nov. 11. 08:35
 19/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem engedném, még fiatal vagy. 2 év múlva megengedném.

Igen, egy 19 éves fiúnak már vannak igényei.

2017. nov. 11. 08:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. nov. 11. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!