Szuleimnek ez "szemelytelen" ajandek?
Az utalvány olyan személytelennek tűnik. Nekem erről az jut eszembe, hogy "nesze neked egy utalvány, lesz*om mire költöd, de legalább nem én rohangálok érte"
Inkább fogadd el az első válaszadó tanácsát. Ha fix amit venni akarsz, akkor vidd el őket az üzletbe, és mond meg, hogy válasszanak.
Mi vettünk már apósnak utalványt. Rengeteg szerszáma, gépe van, már nem tudtunk mit kitalálni. Közelükben csak OBI van, mindent ott vesz. Amikor megkapta az utalványt, tönkre is ment valamije, és abból vett másikat. Azóta is mondogatja, milyen jó gépet kapott tőlünk, mert ezt vette az utalványból.
Szóval nem feltétlen rossz az utalvány. Jobb, mint egy haszontalan ajándék, amihez jó pofát vágnak, de soha semmire nem haználják.
Ez sztem csak az adott ember személyiségétől függ, hogy személytelennek tartja-e vagy sem. Én pl., ha olyan boltba kapok utalványt, amit szeretek, vagy amire épp szükségem van, annak örülök, mert már ez is mutatja, hogy ismernek. Sőt, így biztos, hogy nem olyat kapok, ami nem tetszik (az ízlések akkor is lehetnek különbözőek, ha amúgy jól ismerjük egymást).
Ha ilyen nagyáruházba akarsz adni, de nagyjából tudod, mit szeretnének belőle (pl. Media Markt, de kifejezetten turmixgépet keresnek), akkor belerakod egy színes borítékba, és ráírod szép betűkkel, hogy "turmixgép utalvány/kupon", máris személyesebb hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!