Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szuleimnek,...

Hogy mondjam meg a szuleimnek, hogy december ota nem jott meg es endokrinologushoz szeretnek menni?

Figyelt kérdés

Anyu nem olyan, hogy tudna jonni velem, nem erdeklem ot. Apu kellene vigyen, viszont o minden nap 4ig dolgozik.

Hogy mondjam ezt el nekik? Fiatalon egyszer kimaradt huzamosabb ideig, de nem foglalkoztak azzal, hogy valami lehet a hatterben

2017. febr. 21. 10:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy? Nem tudsz egyedül menni?
2017. febr. 21. 11:03
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

- Apa, melyik nap érsz rá, hogy elvigyél orvoshoz?

- Miért, mi bajod kislányom?

- Női problémák.

- Kedden elviszlek.

2017. febr. 21. 11:09
 3/28 anonim ***** válasza:
92%

2-es vagyok

Kérj beutalót a háziorvostól, majd kérj DÉLUTÁNI időpontot az endokrinológián és amikor megvan, akkor kérd meg apádat, hogy azon a napon vigyen el téged! ... ha már nem tudsz egyedül elmenni, amit nem igazán értek.

Menstruálsz, tehát nem vagy 5 éves.

2017. febr. 21. 11:13
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire nem érdekelte őket régen sem, akkor valószínűleg most sem fogja. Pedig ha hónapok óta nem jött meg, akkor jó lenne tudni, hogy mi van a hátterében. Ha egyedül nem tudod megoldani és a szüleidre sem számíthatsz, akkor próbáld meg megkérni valamelyik nőnemű rokonodat esetleg egy jó barátnőd anyukáját.
 5/28 A kérdező kommentje:
Eppenseggel az a baj, hogy en nem tudom merre van az a klinika. Vagy 44 kmt kellene autozni, es egyedul nem hinnem, hogy hagynanak, hogy elvigyem egy ismeretlen varosba az autot ugy,hogy nemreg kaptam meg a jogsit.
 6/28 anonim ***** válasza:
61%

Menj el busszal vagy old meg.

Nehogy mar 18folott ne legyel erre kepes.

2017. febr. 21. 11:16
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem akarom azt se, hogy miattam legyen galiba a munkalyen. Ami a kozelbe van, azt senki nem ajanlotta. Nem veszekednenek, hogy minek neked orvos, vagy barmi, csak nem tudom hogy talaljam ezt az egeszet nekik. Soha nem beszeltem neki a bajaimrol
2017. febr. 21. 11:16
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz a háziorvostol beutalót és megmutatod apádnak, megkérve, hoyg az adott napon vigyen el oda téged.
2017. febr. 21. 11:18
 9/28 anonim ***** válasza:
62%

Menj el egyedül.

Ezek szerintem már vagy legalább 18 éves.

2017. febr. 21. 11:29
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Nehari, de olyan vagy mint egy öt éves. Felnőtt nő vagy! Nagykorú. Itt az ideje, hogy önállóan intézkedj. Mi az hogy nem tudod hol van? Megnézed a neten. Manapság már nem lehet gond akárhova is eltalálni, mikor szinte mindenkinek a kezében okostelefon van. Nem kötelező autóval menni. Biztos busszal, vonattal is van rá lehetőség.

Elmész egyedül és nem kell a kellemetlen beszélgetésen átesned. Ha más nem, menj el egy barátnőddel.

2017. febr. 21. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!