Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szuleimnek,...

Hogy mondjam meg a szuleimnek, hogy december ota nem jott meg es endokrinologushoz szeretnek menni?

Figyelt kérdés

Anyu nem olyan, hogy tudna jonni velem, nem erdeklem ot. Apu kellene vigyen, viszont o minden nap 4ig dolgozik.

Hogy mondjam ezt el nekik? Fiatalon egyszer kimaradt huzamosabb ideig, de nem foglalkoztak azzal, hogy valami lehet a hatterben

2017. febr. 21. 10:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan mar endocronoligia ...

Valoszinu PCOS van mint a nok 10%

egyel egeszsegesen(kolhidrat es allati zsir szegenyen) sportolj es adj le par kilot.

Ha nem akarsz most gyereket nem akkora gond hogy nincs menszeszed

2017. febr. 21. 11:38
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Én vidéken nőttem fel, a gyerekek 10+ éves kortól egyedül utaztak akár 50-60km-t is tömegközlekedéssel.

Általános iskola után nekem is csak leírták a címet, esetleg hogy melyik utcán forduljak be, és oda is találtam bárhova.

Na, ha most neked jogosítvánnyal nagy művészet egyedül elmenni a klinikára, az nagyon nem semmi, pláne, hogy már egy mezei telefon is gondolkodás nélkül elnavigál.

Ha nem autóval akarnál mindenhova eljutni, akkor nem kínlódna a szervezeted sem.

Anyós se hiszi el, hogy azért nem bír már lábra állni, mert 100 métert nem volt hajlandó kocsi nélkül megtenni.

Ha nektek így jó, váljék egészségetekre... csak hát mint láthatod, nem válik :)

2017. febr. 21. 11:43
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen képességekkel én még a terhességet sem zárnám ki. Voltál pasival? Ha igen, védekezéssel mi volt a helyzet?

Bár még mindig nem tudjuk, hány éves a kérdező, de a "fiatalon" kifejezés miatt gondolom nagykorú. Bőven. Menj el szépen egyedül, de először szerintem nőgyógyászhoz. Majd ő továbbküld ha szükséges.

2017. febr. 21. 11:51
 14/28 anonim ***** válasza:
10%

5:

Hol laksz, hogy 44 km-re van az első endokrinológiai rendelés? Az ország közepéről is 100 km-re már egy szomszédos ország van...:)

Nincs olyan megyénk, aminek megvan az átmérője 44 km...

Esetleg TEXAS államból írsz egy farmról?...:)

2017. febr. 21. 12:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem endokrinologiára küldenek, hanem nögyogyászhoz, úgyhogy jobban jársz ha rögtön a nődokinál inditasz, esetleg ő továbbküld, ha úgy látja.
2017. febr. 21. 12:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg háziorvos is tud rendelni hormonvizsgálatokat vérből, amitől okosabbak lesztek a baj okát illetően.
2017. febr. 21. 12:04
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

Nem mindegy, hogy 14 vagy 24 éves vagy.

Ha elmúltál 18, mi az, hogy nem mehetsz el 44 km-re? Ugyan már, ne nevettess.

2017. febr. 21. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
10%
Én már 15 éves koromtól cikinek éreztem, hogy apuci kísérgessen orvoshoz, de más miatt is elég életképtelennek tűnsz.
2017. febr. 21. 13:11
 19/28 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi rosszindulatú ember él a világon. Szlovákiában élek egy kis faluban. A legközelebbi városban állami kórház van, ott nagyon sokat kell várni. De teljesen fölösleges volt feltenni ezt a kérdést, kevés normális ember él itt.
2017. febr. 21. 13:23
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmultál 18 éves akkor eltudsz menni egyedül is de inkább nőgyogyászhoz mennyél első kőrben az meg minden vÁrosban van ,neten megnézed mikor rendel és elmész hozá majd ő megmondja mi a bajod tényleg .
2017. febr. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!