Hogy mondjam meg a szuleimnek, hogy december ota nem jott meg es endokrinologushoz szeretnek menni?
Anyu nem olyan, hogy tudna jonni velem, nem erdeklem ot. Apu kellene vigyen, viszont o minden nap 4ig dolgozik.
Hogy mondjam ezt el nekik? Fiatalon egyszer kimaradt huzamosabb ideig, de nem foglalkoztak azzal, hogy valami lehet a hatterben
Ugyan mar endocronoligia ...
Valoszinu PCOS van mint a nok 10%
egyel egeszsegesen(kolhidrat es allati zsir szegenyen) sportolj es adj le par kilot.
Ha nem akarsz most gyereket nem akkora gond hogy nincs menszeszed
Én vidéken nőttem fel, a gyerekek 10+ éves kortól egyedül utaztak akár 50-60km-t is tömegközlekedéssel.
Általános iskola után nekem is csak leírták a címet, esetleg hogy melyik utcán forduljak be, és oda is találtam bárhova.
Na, ha most neked jogosítvánnyal nagy művészet egyedül elmenni a klinikára, az nagyon nem semmi, pláne, hogy már egy mezei telefon is gondolkodás nélkül elnavigál.
Ha nem autóval akarnál mindenhova eljutni, akkor nem kínlódna a szervezeted sem.
Anyós se hiszi el, hogy azért nem bír már lábra állni, mert 100 métert nem volt hajlandó kocsi nélkül megtenni.
Ha nektek így jó, váljék egészségetekre... csak hát mint láthatod, nem válik :)
Ilyen képességekkel én még a terhességet sem zárnám ki. Voltál pasival? Ha igen, védekezéssel mi volt a helyzet?
Bár még mindig nem tudjuk, hány éves a kérdező, de a "fiatalon" kifejezés miatt gondolom nagykorú. Bőven. Menj el szépen egyedül, de először szerintem nőgyógyászhoz. Majd ő továbbküld ha szükséges.
5:
Hol laksz, hogy 44 km-re van az első endokrinológiai rendelés? Az ország közepéről is 100 km-re már egy szomszédos ország van...:)
Nincs olyan megyénk, aminek megvan az átmérője 44 km...
Esetleg TEXAS államból írsz egy farmról?...:)
Nem mindegy, hogy 14 vagy 24 éves vagy.
Ha elmúltál 18, mi az, hogy nem mehetsz el 44 km-re? Ugyan már, ne nevettess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!