Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Hogy kezelnétek, ha...

Anyukák! Hogy kezelnétek, ha a 17 éves lányotokról megtudnátok, hogy már most nagy léptekben élvezi a szexualitást a barátjával?

Figyelt kérdés
Eljárnak nyilvános helyekre, illetve tervbe van véve, hogy az éven még hármasoznak, bevéve egy másik fiút?????
2017. nov. 9. 11:22
1 2 3
 21/21 pptomi ***** válasza:
100%

Nem anyuka vagyok, hanem apuka. Hogyan gondolhatod, hogy egy 17 éves lány, akinek van párkapcsolata, az nem szexel? Vagy maszturbál?

Valószínűleg konzervatív családból származol és ezt a nevelést próbáltad Te is, de a szexualitás a legtöbb embernél jelen van.

Bennem is ott volt a félsz, hogy mikor történik meg, aztán kellemes meglepetésként ért, amikor elmondta, hogy mikor történt meg. Azt is elmondta, hogy észnél voltak. Azóta nem kell ezen stresszelnem.

Hogy mit próbál ki a szexben, az nem rám tartozik, de azt biztosra veszem, hogy minden olyat, amit én is át akartam élni.

Nem turkálok a magánszférájában, nem olvasom a levelezését, nem nyomozok utána. Arra pedig odafigyelek, hogy kopogjak, mielőtt rányitnék, mert akár maszturbáláson is érhetném, ami igen kínos lenne mindkettőnknek.

Én is voltam ennyi idős és nem akarok tudni arról, hogy hányszor és hogyan szexel a barátjával, el tudom képzelni, de nem gondolok erre. Ez az ő intim szférája.

2017. nov. 13. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!