Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv mindenkinek! A kérdésem a...

Üdv mindenkinek! A kérdésem a következő lenne, szerintetek tényleg nem normális vagy tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés
édesapám 12 éve rendszeresen iszik de csak édesanyám távollétében,mikor elmondjuk neki azt állitják hazudunk ,rettenetesen agressziv és ilyen állapotban vezet nem a normális sebességgel,a házunk büzlik a macskahugyszagtol,tiszta macskaször,a macskákkal alszik,a szobákban hideg van mert az ajtoknak zárva kell lennie a macskák miatt ,a napi 12 óra hangos nyávogásrol nem is beszélve de ezt édesapám kíséri ,de a lényeg : van egy 4 éves kislányom ,a feleségem elmenekült a kislányt is hátrahagyva ,a gyerek sir mert az édesapám feszt üvölt,kötekszik vele ,a macskák miatt is,például nem mehet a konyhába ha a macskák esznek ,nem játszhat a macskákkal ,édesapám a macskákkal is alszik,ma már teljesen kiborultam a 12év agresszió(régebben bántalmazás is) miatt de föleg amit a kislányommal müvelnek,mondtam h döntsenek vagy a macskák vagy én meg a gyerek,az édesapám nevet hogy hülye vagyok ,szerintetek a leirtak szerint teljesen normális hogy kibuktam vagy tényleg hülye vagyok ?
2017. nov. 8. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lennének macskák, akkor is el kéne onnan menned, mert egy enyhén agresszív emberrel sem lehet együtt élni, főleg nem egy kisgyereknek. Ő pedig azt írod, hogy rettenetesen agresszív... Hát, mit mondjak...

Keresd meg az önkormányzatot, aztán csak elhelyeznek valamilyen szállóra, otthonba a gyerekkel együtt.

2017. nov. 8. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Odáig olvastam, hogy bepiálva vezet. Jelentsd fel!!

Az én apám egy ilyen nyomorult miatt hunyt el, ne hagyd, hogy mások is erre a sorsra jussanak emiatt a másik hulladék miatt!!!

2017. nov. 9. 09:04
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ritkán van ekkora egyetértés.
2017. nov. 9. 09:09
 14/15 A kérdező kommentje:
a feleségem a pénz miatt mert már elvitt mindent amit tuddott és prostituáltnak állt ezt elfelejtettem irni,nagyon nehéz idegileg csak a kislány tartja bennem a lelket semmi más ,de bizom benne egyszer véget ér ez az évek óta tartó rémálom és végre eltudunk innen menni , köszönöm szépen mindenkinek aki irt nagyon kedvesek vagytok , minden jót kívánok mindenkinek !!!
2017. nov. 9. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Elég keményen ellenkezel sorsnak mikor tanulásra biztat. Inkább dolgozz velünk együtt, mintsem további szenvedésbe torkoljon.
2017. nov. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!