Üdv mindenkinek! A kérdésem a következő lenne, szerintetek tényleg nem normális vagy tényleg velem van a baj?
Nekem is van macskám, de nincs macskaszőr, és nincs vizeletszag, mert napi szinten takarítok, porszívózok. Ha nálatok kosz van és pisiszag az a rendetlenség miatt van, mert senki nem takarít. Én ha kis gyerekkel élnék ilyen helyen, már a gyerekem miatt is takarítanék.
Amúgy a kérdés az, hogy ki lakik kinél? Te laksz a szüleid házában vagy ők laknak a te házadban? Ha az előbbi akkor tessék új otthont keresni ahol a gyermekedet szépen feltudod nevelni.
" a feleségem elmenekült a kislányt is hátrahagyva"
Na szép! Én gyerekestől menekültem volna. Te meg jó nagy marha vagy, hogy még ott élsz, ha neked mindegy is, de a gyerekednek normális körülményeket kellene biztosítanod.
Szerencsétlen kisgyerek, ilyen szülőkkel...
Hát miért nem költözöl el végre? A gyerekeddel együtt?
A feleséged is szép kis anya lehet, ha a gyereked otthagyta... azt mondjuk nem csodálom, hogy elmenekült, de gyerekestől kellett volna.
Vagy tényleg hülye vagy!
Nem is kicsi.
Döntsenek, vagy a macskák vagy te????
Ez még kérdés? Mi az any@dért vagy még ott?
Inkább hagytad, h a feleséged meneküljön, apropó, nyilatkozz már, h miért hagyta hátra ilyen helyen a gyerekét? Ugye nem az van, hogy nem hagytad elvinni?
Bár, mondjuk én semmilyen esetben nem hagytam volna nálatok, ha nem tudom máshogy, akkor sutyiban lelépek, te meg maradj otthon apádékkal meg a macskákkal a húgyszagú házban.
Szegény kicsi gyerek, megàll az eszem!
És még megkèrded, normális-e az életetek......
Igen, hülye vagy.
Tudod, normális ember először a saját lábára áll, aztán házasodik meg és pláne vállal gyereket.
Az apád elmebeteg, kezelésre szorulna. Elég gáz, ha ez nem teljesen egyértelmű neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!