Apum utál? Mindenert én vagyok a hibás, Kezdek nagyon besokkalni
Annyi hogy volt egy iszogatos buli volt osztály társakkal... Én bereltem ki a helyet, sőt én maradtam egyedül józan mer ugye vigyázni kellett a helyre is meg a többi részeg palira is... Na most épp hogy bealudtunk, apum fél ötkor hív hogy hol vagyok, mondom még a többiekkel, de ők mind alszanak... Eljött a helyszínre, szinte lebaszott, haza küldött hajnalok hajnalán... Mire haza értem jött a fejmosás hogy mekkora hülye vagyok és hogy miért kell követni másokat (mondtam neki, bárkit megkérdezhet, én voltam a máltai szeretet szolgálat)... Azt is felhozta hogy ő milyen normális szülő hogy haza ráncigálja a gyereket meg így meg úgy... Azon gondolkodom hogy beköltözöm keresztanyumékhoz, nem ez volt az első hogy mindenért a gyerek a hibás... Ha segítettem, egy köszönömöt nem kaptam soha... Megoldás lenne tőle elszakadni? Beszélni próbáltam de az nem ér semmit, anyum meg mindig apum pártját fogja
Btw 16/f
Aki elolvassa annak köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!