Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Ugye hogy nem...

Mit csináljak? Ugye hogy nem normálisak?

Figyelt kérdés
Anyám egy idegbeteg ****.... mindenért ordibál. Nevelő apám meg nyal neki es mindig anyámnak van igaza.... Pl most az elobb a 7 eves ocsem kiboritotta a kajat veletlen , erre elkezd ordibalni hogy mi a ***** csinal meg hogy a ***** kivan hogy nem nyugszik meg ilyenek.. Erre mondtam neki hogy le allhatna mert a 17 ev alatt folyamatosan ordibalsz .. mar elegem van. Kiboritja a kajat azt itt visitasz. Erre jon neveloapam hogy aljak le mert leut .. 17 eves fiu vagyok. Mindenkivel ugy beszel mint egy kutyaval azt hiszi mindent megtehet. Mar nagyon idegesitenek.
2017. nov. 4. 17:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Sajnos ismerős a helyzet, még ha nem is ennyire vészes nálunk. Most nem nagyon tudsz ezzel mit kezdeni, de ha 17 éves vagy akkor már nem sokáig kell otthon lenned feltétlen. Azt ajánlom, hogy ha befejezed a középsulit menj el vidékre egyetemre, főiskolára vagy dolgozni. De mindenképp lépj ki ebből a helyzetből. Most meg kitartás! :)
2017. nov. 4. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha alapból ilyen a stílusod, és nem csak haragodban ilyen minősíthetetlen, nem csodálom ha kiabálnak veled.
2017. nov. 4. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Megértelek, de semmit sem tudsz tenni, csak amit előzőleg leírtak.
2017. nov. 4. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Ertem .. koszonom szepen a valaszokat. Mergemben irtam ki , de szerintem messze van ez a minosithetetlentol , kedves masodik valaszolo ;)
2017. nov. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!