Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mondatról?

Figyelt kérdés

Érdekem mind a két szempontból a válasz.

"Te itt (otthon) csak egy megtűrt személy vagy."

Mindez szól egy általános iskolába járó gyereknek.

Mi a véleményetek róla szülőként? Vagy hogy esne nektek, mint gyereknek?

2017. nov. 4. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

ilyenkor mindig meg kell hallgatni a teljes sztorit, mindket szemszogbol.

1., tuti nem igy hangzott el a mondat, max hasonloan

2., a gyerek is tud, es szokott durva dolgokat a szulok fejehez vagni

3., nem hiszem, hogy egy meghitt csaladi vacsora kozben hangzott ez el. biztos csinalt valamit a gyerek, amiert osszevesztek, esetleg mondott is dolgokat, amivel ezt a mondatot kivivta.

nem vedek senkit, van, amikor a szulok is eltulozzak a leszidast, ezt gyerekkent sokszor tapasztaltam. de azert eleg sulyos ennyi miatt azt gondolni, hogy valakit nem szeretnek a szulei...az meg a masik, hogy ok vszeg tok mashogy mondanak el a tortenetet, de mivel nem voltunk ott, nem tudjuk, kinek van igaza. es ha a kerdezovel folyamatosan kegyetlenul bannanak a szulei, nem irta volna ki ezt a kerdest, mert mar termeszetesnek venne. ergo szeretik.

2017. nov. 5. 08:32
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
Nocsak, megszólaltál, kérdező? Akkor hányd már ide az előzményt is, amiről nagyvonalúan megfeledkeztél. Milyen parasztkodással sikerült kiprovokálnod ezt a borzalmas mondatot, amivel itt sajnáltatod magad?
2017. nov. 5. 08:39
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
a teljes sztorit nem fogja leirni ugyse, max szepitgetessel a sajat szemszogebol
2017. nov. 5. 08:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Annyira buta emberek vannak itt, hogymég mindig elcsodálkozom!
2017. nov. 5. 09:39
 15/21 A kérdező kommentje:

A kérdésből nem lehet eldönteni, hogy szülő vagy gyerek írta ki, és azt sem, hogy velem történt valamelyik oldalról vagy pedig szem és fültanúja voltam az esetnek.

De köszi a semmit nemérő válaszokat.

De látom a szövegértés még mindig nehezen megye és nem a kérdésre jön a válasz.

2017. nov. 5. 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
mert milyen válaszokat vársz erre? minek írtad ki a kérdést, ha nincs is személyes vonatkozás? az indulatos válaszaidból pedig látszik, hogy te vagy a gyerek, akit leszidtak a szülei.
2017. nov. 5. 09:54
 17/21 A kérdező kommentje:

Nincsenek szüleim, de nem gond.

A kérdést pedig azért írtam ki, hogy neked legyen mibe belekötni és okoskodni.

A kérdés a mondatra vonatkozott nem pedig az előzményekre és hogy mikor, hol, kinek hangzott el. Valakinek sikerült válaszolni, neked nem.

2017. nov. 5. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
Mindenki válaszolt is már a kérdésre, kérdező, csak neked nem mindegyik tetszik.:-)
2017. nov. 5. 11:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Teljesen független vagyok mindegyik választól, akár pozitív akár negatív. De az egy kicsit bosszantó, hogy direkt idézőjelbe rakom, hogy pontosan hogy hangzott el, erre jön valaki, aki okoskodik, hogy tuti nem is úgy hangzott el.
2017. nov. 5. 11:55
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
A 10-es válasszal mi a problémád? Nem kötöttem beléd, hanem válaszoltam a kérdésedre. De ha neked semmilyen válasz nem jó, akkor miért nem elmélkedsz te erről?
2017. nov. 5. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!