Mi a véleményetek erről a mondatról?
Figyelt kérdés
"Szeretem a gyermekeimet, akkor is, ha nem mindig tesznek a kedvemre!"2010. aug. 13. 17:12
1/11 anonim válasza:
Ez simán így van. A gyerekek néha okoznak fejfájást a szülőnek, ez így van rendjén. Ha valakinek van gyereke, teljesen megérti a mondatot.
3/11 anonim válasza:
miért, van akinek ez nem egyértelmű?
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy kukacoskodásnak tűnik, de én nem teljesen értem. Már miért kéne a gyerekeimnek a kedvemre tenni? Nem azért szültem őket, hogy szórakoztassanak és nem is azért, mert várnék bármit cserébe tőlük az életért.
Ettől eltekintve egyetértek a többiekkel, én is feltétel nélkül szeretem a gyerekeimet.
7/11 A kérdező kommentje:
Ma 17:40-es: Neked van igazad! Az illető, akinek a szájából ezt hallottam, a gyerekeitől csak elvár, cserébe nem adott nekik sokat, az életet leszámítva...
2010. aug. 13. 19:24
8/11 anonim válasza:
Szerintem ezt lehetne úgy is érteni, hogy annak ellenére, hogy nem mindig fogadnak szót, de az alapján, amit előbb irtál, nyilván nem igy kell értelmezni.:)
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: sajna nem.
2010. aug. 13. 19:40
10/11 anonim válasza:
Aki ezt mondta,annak szívből sajnálom a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!