Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? (anya dühös a...

Mit csináljak? (anya dühös a spórolt pénzemet eljátszottam ruletten)

Figyelt kérdés
tegnap előtt volt a születésnapom és arra gondoltam ezt a szép alkalmat kihasználom valami olyat csinálok amit eddig nem tudtam a korom miatt 18as filmeket nézhettem cigiztem is piáltam is. viszint egy igazi kaszinóba még nem jártam hát fogtam a spórólt 350ezer forintomat és elmentem rulettezni és 2,5óra alatt mindent elvesztettem először nyertem 480ezren voltam utánna viszont vesztettem és vissza akartam szerezni a pénzem de nem ment.ebből a pénzből akartam az egyetemre új laptopot venni meg felszerelést.(szoftverfejlesztő szak) jó éaptop nélkül viszont nem tudok tanulni. amikor hazajöttem anya nagyon kiborult hogy lehettem ilyen hülye legalább csak 10ezerbe játszottam volna zokogott sírt nincs sok pénzünk ezt a pénzt diálmunkából hoztam össze 1év alatt. ma meg szóba se akar velem állni rám se néz. mit tegyek? csak anyával élek egyedül apa rég elhagyott minket. lessz még jobb a kapcsolatom anyával? nemszeretném ennyi pénz miatt elveszteni szeretem az anyámat mit javasoltok mit tegyek?
2017. nov. 3. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a játéktermek zömét anno betiltották, így jelenleg 9 működő kaszinó van Magyarországon.(5 Budapesten, 1-1 Győrben, Debrecenben, Sopronban és Nyíregyházán), most komolyan kigugliztad merre és felmarkoltad a 350 ezred? Miért nem szabtál limitet, mondjuk max. 20 ezerrel, ha már egyszer csórók vagytok? Csalódott lennék magam is, de nem drámáznék, meg kiborulnék, hisz magadnak okoztad a kárt. Amit ebből terveztél venni, az ugrott, remélhetőleg egy életre megtanultad, jómagam biztosan nem segítenék hamarabb pótolni a veszteséget. Az meg, hogy szoftverfejlesztőnek mész-e tanulni majd kiderül jövőre, novemberben még bizonyára nincsen bombabiztos helyed, ahogyan az is borítékolható, hogy szegényen nem az önköltséges képzést lőtted be. Anyukád majd megnyugszik bizonyára, most csalódott, hagyj neki időt. Ha mindenezeket edddig nem csináltad, nem értem minek kellett belecsapni a lecsóba és egyszerre mindet, egy eleve nem dohányosnak alapon nem vonzó füstölni, először inkább akut köhögőrohamot kapna tőle, oké koccintani lehet, no de kaszinó? Ha már annyira vonz a dolog, ki lehet próbálni otthon, online, józanul, teljes ítélőképességed birtokában, kevés pénzzel. Az eleve nem jelez jót, hogy nem tudtál leállni, ugyanis ez a "visszaszerzem amit vesztettem" féle hozzáállás tipikuson a függők taktikája. Ha neked már legelső alkalommal is sikerült produkálnod a fullos szerencsejáték-függő tüneteket, akkor erősen a veszélyeztetett kategóriába vagy sorolható, ami sokkalta nagyobb aggodalomra ad okot szerintem, mint az, hogy ezt most bebuktad. Ez ugyanis , mármint a függés, betegség kategória és egy sosem szernecsejátékozó embertől legelső alkalommal az ilyen erős pszichés ráfüggés és a kontroll teljes elvesztése igen komoly problémákat jelez.
2017. nov. 4. 08:34
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Anyádnak igaza van. Most vagy aztán igazi "felnőtt"! Ittál, cigiztél meg egy rakat lóvét elb@$ztál. Gratulálok "nagyfiú"!
2017. nov. 4. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában azért spórolunk, mert valami fontosra gyűjtünk, és a te esetedben is így volt. Attól még, hogy 18 lettél, nem kellett volna hatalmas baromságot elkövetni. Anyukád majd megbékél idővel, azon meg kár aggódni, hogy mi lett volna, ha.... már nem hozod vissza azt a pénzt. Ebben is megvan a tanulság: sok munka meghozza a gyümölcsét, de nem mindegy, hogy utána hogy bánunk vele.
2017. nov. 4. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Én hatalmasat csalódtam volna benned, és felőlem azt csinálhatsz innentől kezdve, amit akarsz.

Ha ilyen hülye voltál, széttenném a kezemet, de az egyetemi életedet megoldhatnád magad.

Basszus, ez nem 10 ft elszórakozott pénz, hanem majdnem félmillió! Felfogtad egyáltalán?!

2017. nov. 6. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként gratulálok, tényleg marhára felnőtt vagy.

Piáltál, cigiztél és elbxtál 350 rongyot. Büszke lehetsz magadra, idióta!

2017. nov. 6. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!