Normális ez? (lent)

Figyelt kérdés

Nevelo apukám van, akivel soha nem jottem ki jól.

Nagyon sokszor érzem úgy, hogy nem kéne ehhez a családhoz tartoznom,mert nélkülem nekik sokkal jobb lenne. Soha nem lettem megdicsérve, pedig nem mondanám magam "rossz gyereknek". 2 éve németországban lakunk, megtanultam németül,az iskolában is nagyon jól teljesítek, de a dicséret itt is elmarad. Sajnos ezt az anyukámmal sem tudom megbeszélni mert nincs meg az az anya-lánya kapcsolat hogy csak köztünk maradna akarmi is. Az egyetlen akire otthon is számíthattam a nagymamam volt, de most nagyon messze van tolem.

Ezek miatt mindig rosszul érzem magam, nem érzem magam család tagnak.

Szerintetek mit csináljak?

16/l

2017. nov. 3. 20:28
 1/3 mantis religiosa ***** válasza:
56%
Tarts ki még vagy két évig! Aztán ha van lehetőséged, költözz haza nagyidhoz, mindketten jól jártok. Addig nézz körül, milyen lehetőségeid lesznek itthon, tanulás/munka szempontjából, és a hátralevő idődben erre készülj. Ha pedig hazajössz néha, beszéld meg a dolgot nagymamáddal is, aztán hajrá!
2017. nov. 3. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Az az baj, hogy semmi végzettségem nem lesz 2 év múlva a nemet iskola rendszer miatt.

De köszönöm szépen.

2017. nov. 3. 20:44
 3/3 anonim válasza:

Valahogy bird ki, nem tudok mást mondani

Esetleg nagymamádat hivd fel gyakrabban telefonon és ugy beszéljetek, majd ha lesz rá lehetőséged minél előbb menj el otthonról és kezdj saját életet

Vagy esetleg ülj le anyukáddal megbeszélni a dolgokat

2017. nov. 4. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!