Szulok, megengednetek a gyereketeknek, hogy a zsebpenzebol azt vegyen amit akar?
Orulok,hogy nem vagyok egyedul ezzel :)
Koszonom a valaszokat
Hallod, én biztos, hogy nem költeném el ilyen b*romságokra a pénzemet.
Igaz, én rengeteget költöttem az utóbbi időben (majdani lakásra raktam félre eredetileg), vettem egy használt gépet i7-es procival, meg egy új hajlított monitort, ezek nagy álmok voltak, és jól fognak jönni a jövőben, mivel grafikus szeretnék lenni.
Igaz, ilyen pólókat meg kulcstartókat én is rendeltem, de ezekkel támogatok is különböző állatvédőket.
18/L
8 éves a fiam.
De azt a zsebpénzt, amit neki adtam, azt arra költheti, amire akarja. Azzal, hogy neki adtam, a rendelkezés jogát is odaadtam neki.
Van, hogy a havi 2 ezer forintját egy alkalommal elveri egy Minecraft Story mód frissítésre.
És van úgy, hogy a Mihály napi vásáron meghív engem és az anyját dodgemezni, illetve hot-dogot enni, a saját zsebpénzéből, mert utánozni akar engem (meg nagyzolni akar egy picit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!