Érdemes lenne adni neki egy esélyt? 18/f
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, amikor kicsi voltam. Apámat azóta nem láttam és sosem érdeklődött felőlünk. Annyit tudok róla hogy most külföldön él(ha jól tudom Oroszországban) és van egy nálam 2 évvel fiatalabb fia. Pár nappal ezelőtt felhívta anyámat minden előzmény nélkül, hogy szeretne velünk találkozni, mert épp erre jár és hozni szeretné a gyerekét is,hogy megismerjük. Anya nem túl szép dolgokat mesélt róla és nem szeretné, ha találkoznék vele,mert nem hiszi el, hogy olyan messziről csak úgy eljönne, főleg úgy, hogy előtte nem is beszéltünk. Most szombaton találkoznánk egyébként.2017. nov. 2. 02:15
11/13 anonim válasza:
Mindenképp. Főleg, hogy a testvéredet is megismerheted aki nem tehet semmiről. Adj esélyt, nimcs veszteni valód.
12/13 anonim válasza:
Nem csodálkoznék, ha donor kellene a kisebbik gyereknek, olvastam már itt ilyet.
De kívánom, jól süljön el.
13/13 Ékezetes billetyűzet válasza:
Kérdező, mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!