Más anyja is állandóan takarít?
Figyelt kérdés
Hétfőn és kedden minden ablokot ajtót letöröltünk, függönyök kimosva, szőnyegek kikefélve és kiporszívózva. Mindent letöröltünk bútorok, könyvek mindent. Ágyneműket áthúztuk. Fürdőszobát kitakarítottam a fugákat kis körömkefével súroltam. Erre ma anya üvöltve keltett fel 7kor ideje takarítani, apa már elment itthonról mert nem bírja az állandó takarítást. Mikor tisztaság van. Ha nem takarítok reggelente (porszívózás, szőnyegkefélés) akkor üvölt szitkozódik. Lusta dögnek hív, vagy az isten verésének. Sokszor ütögez fakanállal is, apát is. Elköltözni nem tudok 15L2017. nov. 1. 09:18
11/14 anonim válasza:
Őt se dugták már meg hosszú-hosszúúúú ideje. Ráfér.
12/14 anonim válasza:
anyád hipochonder.
apád meg egy papucs
13/14 anonim válasza:
Jófej apád van, hogy elmenekül téged meg otthagy az üvöltözésben. Ha jóban vagytok, akkor beszéld meg vele, hogy legközelebb téged is menekítsen ki.
14/14 anonim válasza:
Fú az enyém is ilyen volt, hála isten elváltak apámmal. Állandóan takarított, soha nem mentünk miatta sehova, mert nem képzeljük, hogy itt hagyja a koszos edényeket stb. Ha néha-néha sikerült kirobbantani otthonról tiszta görcsbe volt, hogy úristen mennyire ráérő ember, menjünk haza már, mert neki főznie és takarítania kell, aztán mikor hazaértünk el volt ájulva, hogy milyen retkes a ház, pedig nem is voltunk otthon... Nem lehetett neki segíteni, mert csakis ő tudott takarítani. Mikor elmosogattam fogta magát és még egyszer elmosogatott, mert neki nem tetszik. Mikor felmostam ott állt mögöttem, hogy neki ez nem teszik, a felmosás nem ebből áll, hogy tologatjuk jobbra-balra a felmosót, innen átveszi ő. Ha felporszívóztam a szobám másnap biztos beállított és porszívózta azt a kis lyukat vagy negyed órán keresztül. -.- Napestig sorolhatnám a dolgait. Ezektől csak menekülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!