Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akar mindenki lebeszélni...

Miért akar mindenki lebeszélni arról, hogy fogyjak? 15l

Figyelt kérdés

Először a nagymamám mondta, hogy nem kéne. Aztán a nagynéném jegyzi meg rosszallóan, hogy már megint fogytam. Most anya teszi a megjegyzéseket, hogy nem kéne. Családon kívül senki sem nézi rossz szemmel egyébként.

Nem is arról van szó egyébként, hogy vékony vagyok, vagy éheztetem magam. Egyébként, ha valaki rámnéz akkor kb tíz kilóval kevesebbnek tippel, mint amennyi vagyok, mondjuk még az is több, mint ami normális lenne.

(Azt nem szeretném leírni, hogy mennyi vagyok)

2017. okt. 31. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy 15 éves vagy, emiatt félthetnek, még növésben, fejlődésben vagy, és egyes fogyókúrák többet árthatnak, mint amennyire segítenének, és ez egy fejlődésben lévő szervezetnél fokozottabban érvényes. De ha jól választod meg a módszert, akkor nem lesz baj. Én azt mondom, hogy sportolj valamit, és kérd ki akár doki tanácsát, hogy milyen étrendet javasol. Viszont semmi esetre se kezdj bele idióta, gyors fogyást ígérő csodadiétákba. Egy barátnőm például, aki mindig duci kislány volt, hastánccal fogyott le, és nagyon jó alakja lett, plusz a tánc mellett odafigyelt az étkezésére, nem koplalt, nem csinált szélsőséges étrendet, evett mindenfélét változatosan, de figyelte, hogy mit eszik és mennyit.
2017. nov. 1. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
kezdj el sportolni, mert nagyon el vagy hízva. A diétát annyira én se ajánlanám, még fejlődsz, a diéta bezavarhat erősen.
2017. nov. 1. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Picit tényleg sok, na nem akarlak lekövérezni, van aki szerencsésebb genetikával így is csinos, én is letagadhatnék 10 kilót a 178/75-ből (bár annyit most próbálok ledobni) de ha a családodnak nem számít hogy nem érzed így jól magad az az ő bajuk.
2017. nov. 2. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy szerintem se diétázz, elég ha addig eszel amíg nem vagy éhes és nem pukadásig na meg ne egyél sok nasit.
2017. nov. 2. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a baj a 11. válasszal? Kérném megindokolni a lepontozást. Aki meg csak azért pontozta le, mert az első pár szónál nem olvasta tovább, az legyen szíves így utólag tegye meg...
2017. nov. 2. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 évesen már ennyi túlsúlyod van és megpróbálnak lebeszélni, akkor idióták. Legalább 25 kilót kellene fogynod ahhoz, hogy egészséges legyen a testtömeg-indexed. Gyorsan változtass az étkezési szokásaidon és kezdj el mozogni.
2017. nov. 21. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Sz*rd le magasról a véleményüket.

Ha fogyni akarsz,fogyj!

"aztán a nagynéném jegyzi meg rosszalllóan, hogy már megint fogytam." -hát ez idióta. Már elnézést.

2017. dec. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!